2019. november 8., péntek

12. fejezet

Sziasztok! 😊
Azt kell, hogy mondjam, repül az idő, mert ezzel a mai résszel elérkeztünk a történet feléhez. Sok izgalmas dolog lesz még a hátralévő fejezetekben, ennyit mondhatok 😉
Harry és Louis párbeszédét (a "probléma" résznél) teljességgel imádtam, annyira láttam magam előtt az egészet, hatalmas formák 😂
Kicsivel ez után a rész után négyzetes zárójelbe írtam annak a bizonyos szónak a jelentését, nem hiszem, hogy erre lenne magyar változat.
A fejezet egyébként cuki, imádtam az esti beszélgetésüket fordítani, kíváncsi vagyok, mit gondoltok majd ti 😊
Azt hiszem, más mondanivalóm nincs, egy hét múlva találkozunk.
Kellemes olvasást! 😘








12. fejezet

- Szóval mit csináltál szilveszterkor?
Louis felnézett Eleanorra a salátájából, a szíve hirtelen gyorsabban vert. Az első nap volt az iskolában újra, és az ebédlőben voltak ebédelni.
- Uh… azt terveztem, hogy… Liamhez akartam menni, de az utolsó pillanatban elmaradt.
- Ó, igen? – felelte, nem hitt Louis-nak egy másodpercre sem. Hirtelen ránézett valakire Louis háta mögött, és hangosan feltette a kérdést: – Én miért nem voltam meghívva erre a szilveszteri bulidra, Liam?
Louis beszívta a levegőt, majd Liamre nézett, miközben leült az asztalhoz Barbarával.
- Uh… – dadogta Liam, egy összezavarodott pillantást küldve Louis irányába.
- Engem sem hívtál meg? – szállt be Barbara, hogy segítsen, aztán Eleanorhoz fordult. – De Niallt meghívta. Szerintem egy fiús estét akartak.
- Igen! Igen… ezt csináltuk – felelte Liam, Louis pedig egy hálás pillantással illette őt. Liam bólintott és elmosolyodott, megfogva a villáját, hogy elkezdjen enni.
Úgy tűnt, Eleanor elhitte a hazugságot, mert ejtette a témát és az ő szilveszteréről kezdett el beszélni. És ez furcsa volt, mert Louis alig állhatta ki a hangját valamilyen oknál fogva, habár ő volt az, aki megcsalta a másikat.
Louis nem igazán nézte el a megcsalást… de Harry az Harry volt, és ő sokkal érdekesebb volt, mint Eleanor. Ha rajta múlna, szakítana Eleanorral, de tudta, hogy a szülei megölnék érte. Már eltervezték neki a jövőjét; Oxfordra megy és összeköltözik Eleanorral, majd amint lediplomázott és átvette az apja cégét, elveszi feleségül és családot alapítanak.
Régen teljesen odavolt az ötletért, de mostanában csak arról álmodik, hogy szakítson Eleanorral. Louis elgondolkozott azon, találna-e újra valaha is valakit (Harry nem jöhetett számításba – szegény volt és fiú), de csak azt tudta, hogy nagyon szabad akart lenni.
Ekkor volt az, hogy rájött, – életében először – féltékeny Harryre. Az idősebb fiú bármit megtehetett, amit akart, gondtalan volt és tudta, hogyan szórakozzon. Louis utálta őt egy kicsit ezért.
- Szóval milyen volt a randi Zaynnel? – kérdezte Louis, amint vége volt az ebédszünetnek és visszaindultak az osztálytermükbe.
Eleanor és Barbara ebéd után a mosdóba mentek; Isten tudja, hogy a lányoknak miért kell mindig együtt menniük a mosdóba.
Louis-nak még nem volt lehetősége megkérdezni tőle, mert Liam Barbadosra utazott szombaton a randi után.
- Jó volt – válaszolta Liam, majd elpirult.
- Történt valami?
- Uh… igen, valójában.
Louis gyomra összerándult és megpróbált közömbösnek tűnni.
- Micsoda?
- Nos… visszamentünk az ő házába, és ő, um…
- Ő mi? Nem mintha Harry és én már ne csináltuk volna korábban.
- Harry már csinálta korábban a rimming-et?
Louis megállt léptében és Liamre bámult.
- Mi?
- Zayn nagyjából… kinyalt.
- Hogy… mi?
Louis utálta magát, amiért ennyire fogalma sem volt minderről.
- Ez, um… nem tudom elmagyarázni most. Kikeresheted a neten – javasolta Liam.
- Jó érzés legalább?
- Ó, igen.
A gondolat nem hagyta el Louis fejét egész nap, még akkor sem, amikor hazaért és elkezdett dolgozni a házi feladatán. Így egy óra múlva becsukta a jegyzetfüzetét, és kinyitotta a MacBookját.
Ezt csinálja. Igen.
Miközben a laptop bekapcsolódott, Louis felkelt az asztalától és az ajtajához ment, hogy bezárja azt; csak a biztonság kedvéért.
Visszaült az asztalához, majd amint felvillant az asztal, a Safari ikonra kattintott. Beírta azt, hogy „rimming”, majd az első linkre kattintott, ami egy „Urban Dictionary” link volt.
Rimming: az a cselekedet, mely során az egyik fél a nyelvét használja a másik személy anális bejáratánál azért, hogy elérje és/vagy adjon szexuális élvezetet.
Szemei kitágultak, és undorodott egy másodpercre, mielőtt úgy döntött, hogy visszatér és rákattint a „videók” címkére. Volt néhány „Red Tube” link, és majdnem elállt a lélegzete a kis indexképeken. Rákattintott az elsőre, majd betette a fülébe a fülhallgatóját. A videó egy sráccal kezdődött, aki egy kanapén térdelt meztelenül, seggével a levegőben.
Louis megharapta az ajkát, és figyelmen kívül hagyta a megrándulást a nadrágjában, tovább nézve a videót.
Volt egy másik srác, aki letérdelt mögé, és oké, whoa, szó szerint kinyalta őt… ott. De a hangok, amik a sráctól származtak, akit kinyaltak, azt jelezte, hogy élvezi ezt… és ettől Louis valamennyire kemény lett.
Louis nyelt egyet, majd egy másik videóra kattintott, aztán még egyre és még egyre, amíg eszébe nem jutott, hogy be kell fejeznie a házi feladatát. Nadrágja olyan hihetetlenül szoros lett, hogy már ténylegesen kényelmetlen volt.
Hat óra körül végzett a házi feladataival, majd kibámult az ablakon a sötét égre néhány percig, mielőtt meghozott egy kritikus döntést. Írni fog Harrynek, és megkéri, hogy menjen át hozzá.
Louis meglepődött a saját magabiztosságán, de annak a gondolata, hogy Liam, Liam tapasztaltabb legyen nála, és ahogy úgy tűnt, élvezi az a srác, segített neki meggyőzni magát. És a legrosszabb eset az lenne, ha Harry nemet mond arra, hogy átmenjen, ami, oké, valószínűleg csorbítana Louis egóján, de ennyi. Vett néhány mély levegőt, mielőtt feloldotta a telefonját és megnyitotta a WhatsAppot.
Louis szülei nyolc körül érnek haza, éppen időben vacsorára, a húgai pedig a szobáikban voltak, teljesen elhanyagolható. Tudta, hogy ha valamelyik szobalány történetesen meglátja Harryt, semmit sem szólnának, mert lefizetné őket vagy valami.
Szóval igen, megcsinálja ezt.
Louis: át tudnál jönni?
Miközben Harry válaszára várt (Harry délután három órától nem volt online), rákeresett a neten, hogyan kell előkészülni erre. Hülyeség volt, tudta, de perfekcionista volt. Ahogy kiderült, semmi extra nem volt, csak le kellett zuhanyoznia, hogy megbizonyosodjon róla, teljesen tiszta volt, és ennyi.
Megrezzent a telefonja, mire majdnem leesett a székről, miközben megnyitotta az Appot.
Harry: miért? Hiányzom? ;)
Louis: nem.
Louis: szóval átjössz?
Harry: nemtom’
Louis: a szüleim nincsenek itthon.
Harry: 15 perc és ott leszek.
Harry: hogy kellene bejutnom?
Louis: a hátsó ajtón keresztül.
Harry: tetszik ennek a hangzása ;))
Louis: fogd be.

Harry offline állapotba ment át, Louis pedig úgy döntött, hogy lezuhanyozik és lenyugtatja az idegeit. Végigviszi ezt.
Louis úgy jött ki a zuhanyzóból, hogy kétségei voltak a döntésével kapcsolatban, de emlékeztette magát, hogy Harry nem igazán tudta, miért megy át. Ha Louis túl ideges lesz, egyszerűen csak leszopja Harryt és ennyi.
Megrázta fejét a saját gondolataira, aztán rezgett a telefonja az asztalon. Harry küldött neki üzenetet, hogy tudassa vele, a kertjében volt.
Louis: gyere be.
Harry: imádnám.

Louis kisétált a szobájából, hogy találkozzon Harryvel félúton a lépcsőn.
- Hogyhogy soha senki nem lát meg engem, amikor beosonok?
- Túl nagy a ház, és általában mindenki elszigetelve van a saját szobájában, így annak az esélye, hogy belebotlasz valakibe, közel van a nullához.
- Szóval honnan jött, hogy áthívtál? – kérdezte Harry, amint bezárta az ajtót Louis szobájához maga mögött.
- Uh… unatkoztam… és um.
- Szóval szórakoztatnom kellene téged vagy mi? Én vagyok az ismert bohóc neked, hercegnő?
- Fogd be.
- Hé, ha goromba leszel, elmegyek – figyelmeztette Harry, de levette a beanie-jét és hagyta, hogy az éjjeliszekrényre essen.
- Uh… szükségem van rá, hogy… – kezdte el Louis, elfordítva fejét, hogy a lecsukott laptopjára nézzen. Elgondolkozott azon, hogy megmutassa-e Harrynek, mit fedezett fel és megtudja a véleményét a dolgokkal kapcsolatban.
De az, hogy Harry egyik kezét a nyaka köré fonta és elfordította a fejét, félbeszakította őt.
- Szóval a kiszívások elhalványultak.
- Nos, már egy hét eltelt – felelte Louis szarkasztikusan.
Az asztalhoz nyomta Louis-t, hogy fölé tornyosuljon, de megállt, amikor Louis laptopja felvillant, felfedve, hogy mit nézett az interneten.
Amikor Louis megkérte őt, hogy menjen át, Harry egy dugás közepén volt egy lánnyal a testnevelés órájáról. Elolvasta az üzenetet, amint vége volt, és természetesen beleegyezett, hogy átmenjen Louis-hoz. Louis-t választaná bárki helyett bármelyik nap, mert ártatlan volt és tiszta, és Harry teljeséggel imádott megtanítani neki új, mocskos dolgokat, látni, hogyan reagált Louis mindenre.
Vigyorogva húzódott el.
- Mi az?
- Mi… ó! Ó! – akadt el a lélegzete Louis-nak, elpirosodott, majd az ablakhoz ment, hogy becsukja.
- Neked nem, um… kellett volna meglátnod azt.
- Pornót néztél, mindenki csinálja ezt – felelte Harry, aztán leült a székre az asztalnál, újra megnyitva a Safarit. – Melegpornót néztél.
- Nekem, uh… van egy problémám – vallotta be Louis, és Harry ekkor nézett ténylegesen le Louis feszülő farkára.
- Egy nagy problémád van.
Louis elpirult, aztán megpróbálta megigazítani magát a nadrágján keresztül.
- Gyere ide – mondta Harry, mire Louis hozzásétált.
Harry ledobta a pólóját, mielőtt ugyanezt tette Louis-éval, majd az ölébe húzta Louis-t, hogy lovaglóülésben helyezkedjen el rajta a széken. Ujjait Louis hajába temette, hátra húzva a fejét, mielőtt lehajolt, hogy kiszívja a nyakát. Ismét elkezdett Louis nyakán dolgozni, farka minden alkalommal megrándult, amikor Louis lágyan felnyögött.
Harry egy csúszós hanggal húzódott el, majd az alkotására bámult. Louis nyaka kezdett lilává válni, és kisebb foltok is voltak. Louis hirtelen elhúzódott, aztán lenézett Harry mellkasára.
- Mi az? – kérdezte Louis, mutatóujját a kialakuló kiszíváshoz nyomva a jobb felén.
- Tudod, hogy mi az.
- De ez nem tőlem van.
- És?
- Kitől van?
- Egy lánytól az iskolámból.
- Jó volt?
- Igen. Ne biggyeszd a szádat most; én vagyok a te booty call-od… [booty call: amikor egy telefonhívás a késő esti órákban történik, hogy szexuális szívességet kérjenek].
- Azt akarom, hogy kinyalj.
Harry hangja a torkában ragadt, és Louis komoly arcára bámult.
- Várj, te… te komolyan mondod?
- Igen. Azt akarom, hogy nyalj.
- Hogy kinyaljalak, úgy érted?
- Igen, azt.
- Mi… honnan jött ez?
- Akarom. Azt akarom, hogy rohadtul kinyalj! Zayn is csinálta Liammel!
- Szóval erről szól ez az egész. Akármit csinál Liam, azt te is megteszed?
- Igen.
- Nem gondolod, hogy ez kissé szánalmas? A szükség, hogy mindig mindenben a legjobb legyél?
- Nem akarod ezt csinálni? Azt hittem…
- Shh. Semmi gond. Imádnám – vigyorodott el Harry, majd előre hajolt, ajkai közé véve Louis alsó ajkát.
- De… ne nevess ki, oké?
- Miért nevetnék? Én csinálok mindent, te csak ott ülsz és élvezed.
- Ha… oké. Oké – felelte Louis, aztán Harry fejét kis kezei közé vette, hogy elmélyítse a csókot.
Harry kezeit Louis seggére tette, majd felállt a székről, magával véve Louis-t az ágyhoz.
- Kezekre és térdekre, vedd le az alsónadrágodat.
Louis bólintott és azt tette, ahogy mondták, amitől Harry megharapta az ajkát és megmarkolta növekvő dudorját.
Az, ahogy Louis olyan alázatos volt, még jobban felizgatta Harryt. Mert bár Louis nagyon dominánsnak tűnt és mindig magabiztosnak mindenkivel a nyilvánosság előtt, rendkívül bizonytalan és engedelmes négyszemközt. Ez volt az igazi Louis, aki elpirul, miközben felfedi magát Harrynek, és ténylegesen megkéri Harryt, hogy ne nevesse őt ki, amikor a nevetés szó szerint az utolsó dolog volt Harry fejében most.
Louis éppen úgy volt, ahogy Harry kérte; a kezein és térdein, háta behajlítva, miközben feltárta csinos rózsaszín bejáratát.
- Olyan bájos vagy – mormolta Harry, aztán levette a saját nadrágját, mielőtt letérdelt az ágyra Louis mögé.
Végighúzta kezeit Louis hátán, aztán visszatette Louis seggére, széthúzva azt, megharapta ajkát a látványra. Harry tudta, hogy Louis valószínűleg őrülten elpirult most, a gondolattól pedig elvigyorodott. Imádta, hogy ilyen hatással volt Louis-ra. Aztán lehajolt, és egy hosszú csíkot nyalt végig Louis bejáratán. Louis felnyögött, mire Harry megismételte a cselekedetet még háromszor, éppen olyan lassan.
- Harry – nyögte Louis, Harry pedig elhallgattatta őt azzal, hogy egy csókot nyomott az izmok szoros gyűrűjére.
Louis karjai feladták, így most már még jobban behajlította a hátát, kezei a lepedőt markolták, arcát pedig a takaróba temette.
- Olyan jól nézel így ki, teljesen kiterülve és sóvárogva rám – szólalt meg Harry, majd nyelvét áthúzta Louis peremén gyors körökben, amitől Louis vonaglott.
Továbbra is vastag csíkokat nyalt és körzött a nyelvével, mert Louis annyira hihetetlenül érzékeny volt mindenre. Harry látta, hogy Louis farka már előváladékozott, és megkérte volna, hogy érintse meg magát, de nem döntött így, azt akarta, hogy a fiatalabb fiú várjon és könyörögjön.
- Tetszik ez, hm? – kérdezte Harry, mire Louis bólintott a fejével, szemei csukva voltak.
Harry újra kinyújtotta a nyelvét és Louis bejáratához nyomta, becsúszva egy kicsit. Fel tudott volna nyögni azon, máris milyen szorosnak érződött Louis. Louis nyöszörgött, miközben Harry még beljebb hatolt, és körben kezdte el mozgatni a nyelvét.
- Nem – tiltakozott Harry, amikor Louis a farkához tette a kezét. Ellökte a kezét. – Érintetlenül fogsz elélvezni.
- Én n… nem – felelte, Harry keményebben markolta meg Louis seggét, még gyorsabban dolgozva a nyelvével. – Har… ry.
Harry farka ismét megrándult Louis szükséget szenvedő hangján. Lefelé mozgatta fejét, hogy megszívja Louis golyóinak alját, mire Louis egy kis nyöszörgést hallatott, visszanyomva magát Harry szájához.
- Harry, kérlek.
- Kérlek mi? – kérdezte Harry elhúzódva.
- Hadd menjek el. Kérlek.
- Akarod azt, hm?
Louis bólintott, majd az ágyneműbe nyöszörgött, úgy belemarkolva, hogy az ujjpercei szó szerint fehérré váltak. Harry elvigyorodott, aztán jobb kezét Louis farka köré fonta, hogy elkezdje kiverni neki. Louis két másodperccel azután elélvezett teljesen Harry kezére, hogy Harry megérintette őt, és még az ágyneműre is jutott. Harrynek volt ideje elhúzni a kezét, mielőtt Louis az ágyra rogyott, nehezen lélegezve.
- Fordulj meg és szopj le – rendelte el Harry, majd felállt, hogy megtörölje a kezét egy zsebkendőben az éjjeliszekrénynél.
Louis átfordult a hátára, aztán az ágy végéhez csúszott, hogy Harry farkát a szájába vegye.
- Baszki, olyan jól nézel így ki – nyögött fel Harry Louis látványára. A hátán feküdt, feje lelógott az ágyról, miközben fejjel lefelé leszopta Harryt.
Egy perccel később Harry elélvezett a torkában egy mély nyögéssel, Louis meg majdnem megfulladt, de sikerült mindent lenyelnie. Ezután megütögette Louis arcát, majd segített neki felülni.
- Olyan mocskosnak érzem magam – szólalt meg Louis, miközben felvette az alsónadrágját.
- Az vagy… mi az a dal? Beautiful, dirty and rich Lady Gagától.
Louis elpirult azon, hogy Harry gyönyörűnek nevezte őt, mire Harry intett egyet, tudatva vele, hogy a zuhanyzóban lesz.
Amikor cseréltek, Louis eltöltött egy kis időt azzal, hogy megnézze magát a tükörben. Mellkasa kipirult, és izzadságcseppek voltak a homlokán. Bár teljesen tönkretettnek nézett ki, még mindig az extázis állapotából tért vissza.
Lezuhanyozott, majd új ruhákba öltözött fel, mielőtt megbizonyosodott róla, hogy letörölje a saját élvezetét az ágyneműről. Esélye sem volt arra, hogy beszéljen Harryvel, mert a szülei hívták vacsorázni. Nem pánikolt úgy, mint néhány héttel ezelőtt tette volna.
- Uh… szerintem lemegyek vacsorázni, te… kérsz egy kicsit? Hozhatok fel valamennyit.
- Persze.
- Oké, akkor…
- Várj.
- Mi az?
- Van egy hatalmas kiszívás a nyakadon, nem gondolod, hogy jobb lenne, ha eltakarnád valamivel?
- Ó, baszki – felelte Louis, mire Harry elmosolyodott szókincsén.
Louis kivett egy Prada kasmír garbót, mielőtt elhagyta a szobát.
- Fázol? – kérdezte az anyja, amint leült az asztalhoz és elmondták az imát.
- Igen. Egy kicsit.
- Esmeralda, vedd fel a fűtést.
A középkorú nő bólintott, és azonnal elhagyta az ebédlőt.
- Szóval bármi új az iskolában? – hozta fel a témát az apja, mire Louis nagyon a szemeit akarta forgatni. Miért nem beszélhetnének valami másról, mint az iskola és a pénz?
- Um… nos, a bál május huszonkilencedikén lesz, és lesz egy kirándulás Londonba áprilisban.
- Egy kirándulás Londonba?
- Igen. A bizottság egy kétnapos kirándulást tervez péntektől vasárnapig, ötven emberrel az évfolyamunkból.
- Ó. Az jól hangzik – felelte az apja, aztán Lottie kezdett el beszélni a közelgő dolgozatáról.
- Lehetne, hogy, um… felviszem a pudingot az emeletre? Nagyon… be kell fejeznem egy olvasnivalót, mielőtt elmegyek fürdeni.
- Ne hagyj rendetlenséget – válaszolta az anyja, aztán Louis megköszönte nekik a vacsorát, mielőtt lényegében felrohant az emeletre.
Harry még mindig ott volt, az ágyon ült a telefonjával.
- Hoztam neked pudingot – felelte Louis, Harry pedig elfogadta azt, miközben Louis bezárta az ajtót.
- Úgy érzem, mint egy fogoly, akinek kaját juttatnak be, ha leszopják a séfet.
Louis megrázta a fejét, majd az asztalához ment, kihúzott egy fiókot és elővett egy dobozt.
- Mi az?
- Um, egy új telefon.
- Nem szorulok rá a jótékonyságra.
- Tudom, de megtartom az ígéreteimet. Szóval… tessék.
- Rendben, de ezzel nem hozakodhatsz elő, oké? Ne hencegj ezzel.
- Rendben, Jézusom – forgatta a szemeit Louis, majd figyelte Harryt kicserélni a kártyáit egyik telefonból a másikba.
Segített neki csinálni egy Apple azonosítót, de rájött, hogy Harrynek nem igazán volt szüksége túl sok segítségre, mert elboldogult a technikával.
- Nem vagyok idióta.
- Nem? – ugratta Louis, mire Harry fújtatott bosszúságában, elkapva őt az ágyon, mielőtt megcsókolta.
Louis a hátára lökte őt és lovaglóülésben helyezkedett el, ami meglepte Harryt. Tetszett neki, amikor Louis átvette az irányítást.
- Nem akarlak megcsókolni.
- Miért nem?
- Mert megcsókoltad azt a lányt az iskoládból csak néhány órával korábban. Gusztustalan.
- Komolyan? – nyögött fel Harry.
- Igen, komolyan.
- Rendben. Nem csókolok meg többé lányokat.
- És fiúkat sem! Nem akarok elkapni valamiféle szexuális úton terjedő betegséget – felelte Louis, mire Harry a szemeit forgatta.
- Azt nem tudod elkapni, csak ha a farkamat a seggedbe teszem.
- Akkor herpeszt.
- Ha én nem csókolhatok meg senkit, akkor te sem – mondta Harry.
- Időről időre meg kell csókolnom Eleanort. De…
- Nézd, nem vagyunk kapcsolatban, igaz?
- Igen. De akkor is meg szeretnék bizonyosodni róla, hogy nem fogok meghalni Isten tudja mitől.
- Olyan idióta vagy.
- Akkor oké. Nincs csók más emberekkel.
- Miért nem?
- Harry.
Louis tudta, hogy nagyon hülye most, mert az összes ember közül miért pont Harry adná fel értem azt, hogy megdugjon más embereket.
- Rendben. Nincs csók – sóhajtott fel Harry. – De meg kell engedned, hogy ebben az ágyban aludjak ma este.
- Iskola van holnap. És neked is, tulajdonképpen.
Harry vállat vont.
- Kijutok innen, amint felébredsz.
- Az reggel hét óra. Fel tudsz kelni olyan korán?
- Ne dühíts fel.
- Vagy? – vigyorodott el Louis, Harry pedig rábámult egy másodpercig, mielőtt megmozdult, hogy ismét a hátára lökje Louis-t. – Várj.
- Mi az? – kérdezte Harry bosszúsan.
- Azt akarom, hogy, um… – kezdte el Louis, de abbahagyta, mert kipirosodott.
- Mit akarsz?
- Le tudnád, mondjuk venni a pólódat?
- Nem tudom, te le tudnád?
- Ne legyél okostojás.
Harry engedte, hogy Louis levegye a pólóját, aztán elmosolyodott, amikor Louis ajkai elkezdték kiszívni a mellkasát, pontosan azon nyomok felett, amiket a lány csinált.
- Mit csinálsz? – kérdezte Louis hajába, bár már tudta, hogy Louis mit akart csinálni.
- Semmit – motyogta Louis, majd elhúzta a száját, hogy felnézhessen Harryre. Egyik kezét végighúzta a formálódó kiszívásokon, és azt gondolta, a kiszívások talán az ő dolgaik lehetnének.
- Levennéd ezt a garbót? Kissé nevetségesen néz ki.
- Ez Prada, ez a divat.
- Ó, Istenem – nevetett fel Harry, aztán Louis felállt.
- Ha azt tervezed, hogy itt alszol ma este, csak tudatni akarom veled, hogy tízkor ágyban kell lennem.
- Lámpaoltás tízkor? A kisbabának aludnia kell? – gúnyolódott Harry kisbaba hangon, mire Louis meglökte a vállait, hogy a hátára essen. – Nincs szükség arra, hogy erőszakos legyél, hercegnő.
- Ne hívj már így, idegesítő. És most kérlek, ne zavarj, van egy kis dolgom, amit be kell fejeznem.
- Mennyi kurva házit adnak abban az iskolában?
Louis figyelmen kívül hagyta őt, Harry pedig valóban elfoglalta magát az új telefonjával.
Fél tízkor Louis becsukta a jegyzetfüzetét és felállt, megropogtatva a nyakát. Harry az ágy fejtámlájának támaszkodott, és még mindig el volt mélyedve a telefonjában, amikor Louis elment fogat mosni és átöltözni a pizsamájába.
- Nem tudtam, hogy szemüveget hordasz – szólalt meg Harry, miközben az ajtófélfának támaszkodott. Ez megijesztette Louis-t, aki éppen a kontaktlencse kivételének a közepén tartott.
- Nem is. Kontaktlencsét hordok.
- Akkor az mi? – erősködött Harry, majd a nyitott szekrényben lévő szemüvegre mutatott. Louis becsukta azt, és befejezte a lencséi kivételét. – Tedd fel.
- Nem.
- Gyerünk, látni akarom, hogy néz ki rajtad.
- Szörnyen néz ki.
- Fogadok, hogy úgy néznél ki, mint azok a langyi iskolás fiúk a pornófilmekből – felelte Harry, megpróbálva felvidítani Louis-t.
Harry belépett a fürdőbe, majd a szekrényhez sétált, ami a mosdó felett volt, hogy elvegye a szemüveget.
- Nézz rám.
- Hagyd abba.
- Nézz rám – követelte Harry, Louis pedig valóban úgy tett. Harry az orrára helyezte a szemüveget és elmosolyodott.
- Ne nevess – mondta Louis.
- Nem nevetek – próbálta megvédeni magát Harry, de a kis mosoly az ajkain másról árulkodott. – Aranyosan néz ki.
Louis megharapta az ajkát, aztán levette a szemüvegét, szépen összehajtva és visszatéve. Felajánlotta Harrynek az egyik tartalék fogkefeéjét (három új volt neki a szekrényben), majd visszament a szobájába, hogy ágyba bújjon.
- Miért van ilyen meleg itt? – panaszkodott Harry, amint becsúszott a takaró alá.
- Anya bekapcsolta a fűtést. Nyisd ki az ablakot.
- Kívánságod számomra parancs – felelte Harry szarkasztikusan, aztán felkelt, hogy kinyissa az ablakot.
- Így jobb.
Louis mozgolódott, így szemben volt Harryvel, majd egyik lábát a takaró felé rakta, mert valamennyire még mindig meleg volt.
A csend kellemes volt, és meg tudta mondani, hogy Harry nem próbált meg aludni, mivel nyitott szemekkel bámult a plafonra.
- Miért nem veszed le a karkötőidet este? – kérdezte Louis, habár tudta a választ.
- Nem zavarnak.
Louis nem igazán tudta, hogyan közelítse meg Harryt, és félt attól, hogy elűzi őt, megijeszti, így úgy döntött, csendben marad még néhány percig.
- Hány emberrel feküdtél le?
Aztán Harry az oldalára fordult, hogy ő is szemben legyen Louis-val.
- Ne tegyél fel olyan kérdést, amire nem akarod tudni a választ.
- Tudni akarom.
- Miért?
- Mert akarom. Csak kíváncsi vagyok. Te tudod, hogy én hány emberrel feküdtem le, ez csak így fair.
Harry felhorkant, majd felsóhajtott.
- Uh… szerintem körülbelül tizenhéttel.
- Tizenhét? – kiáltott fel Louis.
- Várj, nem, huszonhéttel.
- Ó, te jó ég.
- Tudom, kurva vagyok – felelte Harry, de a hangjában nem volt humoros tónus.
- Nem… úgy értem, valamennyire. De. Ez ennyire jó?
- Igen.
- De… miért?
Louis tudta, hogy hülye kérdéseket tesz fel, de nagyon szerette, amikor Harry beszélt. Szerette hallani a mély hangját, amikor semmit sem látott a szobában lévő sötétségtől. Tetszett neki a tény, hogy bár rekedt volt, mégis lassú és valamennyire megnyugtató is. Ez lenyugtatta őt és álomba szenderült tőle.
Harryre nézett, várva a válaszára.
- Tudod, a pillanat, amikor eléred az orgazmusod az… nem tudom, hogyan magyarázzam el. Az olyan jó, hogy néhány percre elfelejtesz mindent, mert csak a tiszta boldogságot érzed. Annyira jó érzés, és addiktív.
- Micsoda, az orgazmus érzése? – kérdezte bután Louis. Nem akarta, hogy Harry abbahagyja a beszédet.
- Nem, a gondtalanság érzése.
Louis megnyalta az ajkait, majd pislogott rá.
- Azt hittem, neked nincsenek szabályok, és azt csinálsz, amit akarsz, amikor akarod. Ez jelenti a gondtalanságot, nem?
Arra számított, hogy Harry nevet a hülye kérdésein és figyelmen kívül hagyja őt, de Harry nem így tett.
- Az a gondatlanság. A gondtalanság az, amikor semmi miatt sem kell aggódnod.
- Mint mi?
- Mint hogy honnan teremted elő a következő étkezésed, és hogy ne öljenek meg.
- Azt hittem, azt mondtad, nem vagy olyan szegény.
- Nem szeretem, ha az emberek aggódnak értem.
- És ki próbál meg megölni téged? – kérdezte Louis, kissé aggódva Harryért.
- Az elmém.
Louis a homlokát ráncolta, és néhány másodpercig visszatartotta a lélegzetét. Harry elbaszottabb volt, mint azt Louis eleinte gondolta.
Első ösztönös cselekedete az volt, hogy hagyja a témát, de többet akart megtudni. Louis tudni akarta, hogy mi miatt van ébren Harry éjjel, mi ijeszti őt meg és mitől szomorú, mit szeret és mit nem; mindent róla.
- Miért nézel rám így? – kérdezte Harry, kiszakítva Louis-t a gondolataiból.
- Nincs oka.
- Nos, én fáradt vagyok, szóval jó éjt.
- Jó éjt, kérlek, ne horkolj – felelte Louis, majd az alvómaszkot a szemeire húzta.
- Őszintén szólva, ez a maszk egy kicsit para.
- Menj aludni, Harold.
- Ha még egyszer így hívsz, arcon foglak ütni – felelte félig viccelve.
- Jó éjt.
Louis hátat fordított Harrynek, és bár feltette az alvómaszkot, nem sikerült elaludnia, amíg meg nem hallotta Harry egyenletes légzését.
Pontosan reggel hétkor ébresztette fel Harryt másnap reggel.
- Menj a picsába – motyogta Harry, aztán ellökte Louis kezét, hogy hátat fordítson neki.
- Kelj fel, az Isten szerelmére!
- Miután bementél a fürdőbe – tárgyalt Harry, mire Louis felsóhajtott.
Nem volt ideje, hogy vitatkozzon Harryvel, így elkezdte a reggeli rutinját; megmosta a fogát és a haját, felöltözött az iskolai egyenruhájába, aztán bepakolt a táskájába.
- Harry, kelj fel most. Öt perc múlva a földszinten kell lennem.
- Ugh – nyögött fel Harry, majd kigördült az ágyból.
Louis megvárta, hogy megmossa a fogát és felöltözzön.
- El kell menned.
- És repülnöm kellene innen? – kérdezte Harry, amikor Louis az erkélyre mutatott.
- Amilyen klisésen hangozhat, le kell, um, másznod a fán a fürdőszobai ablakomnál.
- Úgy nézek ki, mint egy kibaszott Tarzan? – felelte Harry, de amúgy is követte Louis-t.
Louis kinyitotta az ablakot, ami szó szerint a tetőn volt a kéménynél, mire Harry megrázta a fejét.
- Meg fogok halni.
- Nem fogsz.
Louis keresztbe tette a karjait, majd Harry lehajolt, hogy egy gyors csókot nyomjon az ajkaira. Fellépett a WC-csészére, aztán felemelte magát, hogy kijusson az ablakon át a tetőre.
- Még mindig élsz?
- Igen.
Miután Louis becsukta az ablakot, kiment az erkélyére, ahonnan látta Harryt felmászni a fára, amit az első kertészük ültetett el azon a héten, amikor ideköltöztek. Harry megmarkolt egy faágat, és ténylegesen sikerült fenntartania magát a karjaival, amíg elérte a fakérget. Gyorsan lemászott róla, majd átugrott a tégla kerítésen és az utcán landolt. Felnézett, hogy felmutassa Louis-nak a nagyujját, mielőtt megfordult és úgy sétált el, mintha mi se történt volna.
Azt mondani, hogy Louis érdeklődését teljesen felkeltette Harry Styles, enyhe kifejezés volt.

3 megjegyzés:

  1. Hellooo!
    Csak ideértem a mai napon még 😁
    A képek megint bejövősek! Egyszerűen imádom, hogy az írónő mindegyik rész elé készített egyet! Már ránézésre tudtam, hogy ez is egy jó kis rész lesz😉
    Kíváncsi voltam, hogy mit mondd majd Louis, miért nem volt meghívva El a buliba, meg, hogy kiderül-e a dolog, de szerencsére Liam és Barbara rájöttek, hogy segíteniük kell neki. Jó kis csapat 😉😊
    Oh, szent egek!! Liam és Zayn?? Komolyan kinyalta Liamet?? Szent egek!! Nem olvashattuk, de túlságosan is vizuális típus vagyok, úgyhogy én láttam magam előtt, úgyhogy huh, meghaltam...
    Annyira szakadok azon, hogy Louis teljesen kész lesz attól, ha Liam előrébb van, mint ő 😂 De ez jó is nekünk, mert azonnal felkereste Harryt, hogy megkérje mutassa meg neki, milyen az, ha kinyalják 😁 Szóval, köszi, Zayn, hogy megtetted Liammel, Li-nek meg azt, hogy elmondta Louisnak 😁
    Persze hogy rákeresett a neten! És még pornót is nézett! Te jó egek, Louis... Végem. És mindjárt át kellett hívnia Harryt 😛
    Imádom olvasni, mikor üzengetnek egymásnak 😊 A "hátsó ajtós" dolgon még mindig jókat nevetek. Na meg a "gyere be" "imádnám" is hatalmas😂
    Bírom Harry szövegét!
    Amúgy tényleg érdekes, hogy senkinek sem tűnik fel, hogy idegen ember járkál a házban, de gondolom olyan nagy, hogy még el is lehet veszni benne 😅
    "Louis-t választaná bárki helyett bármelyik nap..." Ez aranyos volt tőle 😊
    És persze, hogy meglátta a pornót Harry. Meg a nagy problémát is a nadrágjában 😂 Oh, egek, ezek ketten kikészítenek állandóan. Amint egy légtérben vannak, mindig felforrósodik a hangulat😛
    Louis nagyon imádja, ha Harry kiszívja a nyakát. Már szinte hiányzik neki, hogy nem foltos a nyaka, amint észrevettem 😁
    Komolyan ezt mondta, Harrynek? Hogy nyalja ki? OMG! Végem... De úgy vettem észre, hogy Harry is nagyot nézett 😅
    Na meg azt se gondoltam volna, hogy elmondja, hogy miért akarja ezt... Szakadok 😂 Mert Zayn megtette Liamnek 😅
    És ami ezután történt, huh, az nem volt semmi 😜🤤 Louis ahogy alázatos volt... Nem csodálom, hogy Harry kikészült... Én is, pedig ott se voltam 😅 De igen, itt is mindent láttam... És nem tett jót nekem 😂😂
    "Mert bár Louis nagyon dominánsnak tűnt és mindig magabiztosnak mindenkivel a nyilvánosság előtt, rendkívül bizonytalan és engedelmes négyszemközt. Ez volt az igazi Louis..." és tényleg mennyire így van! Teljesen más, mikor Harryvel van kettesben.

    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. Szóval igen, a résznek ezen része, nagyon is tetszett 🤤😜😍 Nem részletezném a dolgokat! Legyen elég annyi, hogy nagyon élveztem minden egyes momentumát 😁

      "- Olyan mocskosnak érzem magam – szólalt meg Louis, miközben felvette az alsónadrágját.
      - Az vagy… mi az a dal? Beautiful, dirty and rich Lady Gagától.
      Louis elpirult azon, hogy Harry gyönyörűnek nevezte őt" nem csodálom Louis😂 Annyira aranyos, hogy elpirult azon, hogy Hazza gyönyörűnek nevezte 😊

      Londoni utazásuk lesz a sulival?? Van egy olyan érzésem, hogy az is jó lesz, habár Harry nem lesz ott, mert ugye ő nem abba a suliban van, de nem tudom miért érzem azt, hogy valahogy odakerül. De lehet nem is lesz semmi 😅 na mindegy, majd kiderül 😁

      Odaadta neki a telefont, ez olyan aranyos 😊 én nem úgy tekintek rá, mintha megszánta volna. Szerintem ő se úgy gondolta.
      Az meg, hogy Louis ugratta, imádtam!
      Ez az Louis! Ne engedd, hogy mással is legyen!! Jól csinálod, haladunk előre 😍😊 És Harry tényleg belement a dologba?? OMG! Kivi leszek erre a dologra! De ez olyan aranyos, hogy azt mondta, akkor nincs mással csók.
      Jaj, olyan aranyosak így együtt, hogy ugratják egymást meg minden, kihalok tőlük. Tökéletesek egymásnak!
      Nem bírta ki, hogy ne csináljon ő is Harrynek a mellkasára egy foltot! De jól is tette! Ne mások csinálják...
      A szemüveg!!! Váááa!! Miért volt ez olyan kikészítős számomra?? Nem tudom, de imádom, hogy van szemüvege! És még fel is tetette vele Harry! Ajj, ne már, olyan édesek. 😍😍 Louis amúgy tök aranyos volt szemüvegben, és itt is láttam magam előtt azt a Louist 😍😭
      Örülök, hogy nem feszegette a karkötős dolgot. Majd lassan alakul a dolog, jobb, ha nem kérdezősködik, nehogy tényleg emiatt elkerülje Louist vagy bármi ilyesmi. Viszont az aranyos volt, hogy mindent meg akart tudni Harryről 😊
      Szeretem olvasni, ahogy így beszélgetnek. Olyan, mintha együtt lennének😊

      "Szerette hallani a mély hangját, amikor semmit sem látott a szobában lévő sötétségtől. Tetszett neki a tény, hogy bár rekedt volt, mégis lassú és valamennyire megnyugtató is. Ez lenyugtatta őt és álomba szenderült tőle." Aww 😊😍 totálisan megértem, én is imádom hallgatni a hangját, olyan megnyugtató, ahogy beszél.

      Szegény Harry, olyan rossz olvasni, hogy ennyire rossz a helyzete... 😞 Nagyon remélem, hogy ez majd változni fog. Hogy Louis változást hoz majd az életébe idővel! 🙏

      Úgy vettem észre, Harry nem igazán szeret korán kelni 😂
      Ki kellett mászni az ablakon a tetőre onnan meg a fára?? Nagyon nevetek, főleg a Tarzanos dolgon 😂
      Jaj és a lefontosabb!! ADOTT NEKI CSÓKOT, MIELŐTT KIMÁSZOTT VOLNA!! 😍😍😍😍 Ezt már akartam írni valamelyik résznél, hogy mikor elköszöntek, tökre hiányoltam a csókot... Jó, tudom, nincsenek együtt, meg nem régóta ismerek egymást, de akkor is. Hiányoltam, és most itt megkaptam!! Engem ez annyira boldoggá tett😊😊😊

      Imádtam minden sorát!! Most megint nagyon várom a köviiiit, mert fogalmam sincs mi jöhet ezután! 🤔 De akarom tudni!! Nagyon is!!
      Bocsi, hogy kicsit hosszú, de szeretem kiírni magamból a dolgokat 😅
      Puszi, szép hétvégét 😘

      Törlés
    2. Szia! 😊
      Én is nagyon imádom őket, jó végig nézni, hogy mire lehet számítani olvasás előtt :D
      Bizony, jól tudnak falazni egymásnak, szerencsére.
      Igen, nagyon halad Liam és Zayn, Louis meg nem győzi utolérni őket xd Nem gondoltam volna, hogy Louis ennyire készen lesz és kb. azonnal szól Harrynek :D
      Ne is mondd, kutatás a neten, pornó nézés, rákészülés, rá sem lehet ismerni Louis-ra 😂
      Jaj, örülök, hogy azokat a poénokat sikerült átadnom, ezeknél mindig próbálok a lehető legjobban fogalmazni :D
      Biztosan hatalmas az a ház, már csak azért is, mert elég nagy a családjuk, de ugye pénzben nincs hiány, szóval simán lehet, hogy nem veszik őt észre, főleg, ha senki se mozdul ki a szobájából xd
      Igeeen, rettentő édes volt 😍
      Nem is Harry lett volna, ha nem veszi észre a pornót, na meg azt a nagy problémát 😀 De ügyesen gondoskodott róla, mindenki szerencséjére 😀
      Igen, nagyon megkedvelte ezeket a kiszívásokat, azt is, ha ő kapja, és azt is, ha ő adja őket.
      Szerintem ezen mindenki nagyon meglepődött, főleg, hogy szinte követelte Harrytől, amikor fordítottam, komolyan alig hittem el, hogy én ezt valóban leírom xd
      Beleőrült volna, ha lemarad Liam és Zayn mögött, hihetetlen pasi xd
      Én is láttam magam előtt mindent, nem is tudom, hogy ez jó vagy rossz, egyszerre szenvedtem és élveztem is, vicces dolog ez 😀
      Így van, imádom azt, amilyen Harryvel, tündériek együtt.
      Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet 😀
      Mennyi bókot kap már Harrytől, elhalmozza őt lassan :D
      Hát az az utazás is érdekes lesz, ennyit elárulhatok, a többi hamarosan kiderül 😉
      Igen, szerintem se, segíteni akart és volt neki egy felesleges telefonja, ennyi.
      Nem akartam én se elhinni, hogy Harry végül beleegyezett, de így történt, és emlékszem, mennyire örültem ennek, amikor először olvastam.
      Milyen régóta zavarhatta már az a folt ott 😀
      Igen, nem kellene szégyellnie, mert a szemüveg is jól áll neki, Louis-nak minden jól áll :3
      Bizony, óvatosan kell ezzel a témával bánni, nehogy visszafelé süljön el. Én is imádom, amikor így beszélgetnek, annyira jó volt olvasni és fordítani.
      Nagyon megnyugtató, beszéltesse csak nyugtan még őt Louis 😀
      Reméljük, annyira megérdemelné szegénykém, a szívem szakad meg mindig, amikor ilyen szomorúbb részek vannak.
      Megértem őt, én is nagyon utálok korán kelni xd
      Nem gondoltam volna, hogy valóban úgy fogja elhagyni a házat, de csak összehozta xd
      Én is nagyon örültem annak a csóknak, olyan cuki és édes megmozdulás volt Harrytől, el is olvadtam tőle.
      Örülök, hogy tetszett, mindjárt itt is lesz az új rész 😊
      Semmi gond, olyan hosszút kommentelsz, amilyet csak szeretnél, én örömmel olvasom minden alkalommal 😊
      Köszönöm, remélem jól telt a te hétvégéd is 😘

      Törlés