2019. október 25., péntek

10. fejezet

Helló! 😊
Az új fejezet összességében nagyon jó (a képekből lehet következtetni 😉 ), a végén viszont történnek érdekes dolgok, kíváncsi leszek, hogy mit gondoltok majd róla.
Jövő héten a szokásos módon érkezik a következő rész.
Kellemes olvasást! 😘







10. fejezet

Louis-nak hatalmas kétségei voltak a bulival kapcsolatban, amit meg kellett csinálnia, négy órával azelőtt, hogy mindenki megérkezett volna. Már két napja egyedül volt a hatalmas házában, és tegnap óta tervezte a bulit. Szó szerint elment élelmiszert venni egy élelmiszerüzletbe, aminek Tesco a neve, vagy valami olyasmi.
Kétszáz fontért vett chips-eket, alkoholt (igen, büszke volt arra a képességre, hogy ténylegesen egyedül vett alkoholt), és más rágcsálnivalókat. Nehéz volt elszállítani őket az autójával, de végül sikerült neki.
A nappali és a konyha most már tele volt snackekkel és innivalókkal, éppen ahogy Niallt látta csinálni az ő bulijain. A zene miatt nem aggódott, mert tudta, hogy Niall elhozza pendrive-ját, ami úgy van felcímkézve, hogy „BULI ZENE”, és majd beledugják a Hifi toronyba.
Louis izgatott és ideges volt egyszerre, és hála az égnek Niall ötletéért, hogy tartsanak pre-drinks partit, mert kiborult volna, ha a barátai (hivatalosan is a barátainak hívhatta őket) nem bukkantak volna fel egy órával a buli előtt.
Louis egy fehér és kék csíkos inget vett fel, új kék skinny jeans-t és fehér Converse cipőt. Haját lágy fringe stílusban csinálta meg jobb oldalra, és Hugo Boss kölnit fújt magára.
- Tommo, meg kell nyugodnod, tetszeni fog a bulid az embereknek – biztosította őt Niall, és megütögette Louis hátát.
- Jó, de mi van, ha szétverik a házat?
- Meg vagyok sértve, hogy ilyen alja dolgot gondolsz a barátaimról.
Louis Harryre nézett, aki kinyitott magának egy sört. Egy fehér Nirvana pólót viselt, fekete skinny jeans-t és fekete Vans cipőt. Meg sem említve az Acne farmerkabátot, amit mindig vékony dereka köré kötött.
- Kérsz egy kicsit? – kérdezte Harry, amikor odament Louis mellé, egyik karját a vállai köré téve.
Louis megfeszült, majd körbenézett a szobában, de úgy tűnt, senki nem figyel rá igazán. Niall és Barbara el voltak foglalva a zenével; Liam és Zayn pedig Jade-del és Perrie-vel beszélgetett.
- Uh… nem, köszi. Nem tervezem ma este, hogy a sörtől legyek kövérebb – felelte Louis.
- De az egyetlen ember, aki valószínűleg póló nélkül fog látni téged, az én leszek, és én nem bánom – válaszolta Harry, amitől Louis jobban érezte magát. Még akkor is, ha sosem vallaná be, igazából szerette azt az érzés, hogy akarják őt. Hogy Harry akarja őt, pontosabban. – Mikor jönnek vissza a szüleid?
- Pénteken. Miért?
- Csak kérdezem.
- Nem tervezed azt, hogy itt alszol, ugye? – kérdezte Louis, és igazából valamennyire akarta, hogy Harry így tegyen.
- Mintha nem akarnád ezt – suttogta Harry a fülébe, Louis-t pedig kirázta a hideg, mert a lehelete forró volt. Ez egy érdekes este lesz, Louis biztos volt ebben.
Fél tizenegykor a nappali és a konyha tele volt emberekkel Niall iskolájából, Louis pedig nem bánta. Tetszett neki, hogy szó szerint senkinek sem volt problémája vele (nem úgy, mint régen neki velük), és senkit sem ítéltek el. Lányok csókolóztak lányokkal, fiúk csókolóztak fiúkkal, és volt egy fiú, akin szoknya és magas sarkú volt. És mindenki leszarta. Louis teljesen el volt árasztva ettől.
Liam és Zayn a sarokban csókolózott egy ideje most már, így Louis a konyhában kötött ki, töltve magának egy pohár vodkát. Elgondolkozott azon, hogy meg kellene keresnie Harryt és talán… talán ők is csókolózhatnának? Mi van, ha valaki meglátja? Mi van, ha valaki elmondja?
Aztán emlékeztette magát arra, hogy két srác szó szerint száraz szexelt a kanapén, és senkinek még csak a szeme sem rebbent.
Miután Louis megitta a felest, visszaindult a nappaliba, ahol Harryt kereste. Megtalálta őt egy másik sráccal táncolva, és érezte, hogy egy kicsit féltékeny lesz, mert Harrynek kellett volna figyelnie és őt akarnia.
Szóval miután leadott magának egy kis buzdító beszédet, az izzadt testek közé sétált, hogy Harryhez jusson. A zene rendkívül hangos volt, dübörgött a füleiben, és megesküdött volna, hogy a padló rezgett tőle. Amikor végre Harryhez ért, az idősebb fiú mellkasához volt húzódva a srác, és farkát a seggéhez dörzsölte. Louis azt akarta, hogy Harry az ő seggét szeresse, és csak az övét.
Így tett egy lépést közelebb, majd egyik kezét Harry hátának aljára helyezte, aki elfordította a fejét és elmosolyodott, amikor meglátta Louis-t. Ellökte tőle a másik srácot, aztán jobb karját Louis dereka köré fonta, a mellkasához húzva őt.
- Szia – felelte, mire Louis nem válaszolt, csak megfordult és Harry hátához nyomta magát. – Mohók vagyunk, ugye? – ugratta Harry, de amúgy is megragadta Louis csípőjét. Ugyanabban a pozícióban kötöttek ki, mint amiben Harry a sráccal korábbról.
Louis jobb karját Harry nyaka köré fonta, az idősebb fiú meg Louis nyakába temette az orrát, megharapva ott a bőrt. Louis-t kirázta a hideg, és már az sem érdekelte, hogy az emberek megláthatták őket. Soha nem érezte magát jobban.
- Ki volt a srác?
- Valaki az angol órámról. Miért? – kérdezte Harry, elmozdítva ajkait Louis nyakától. Louis vállat vont.
- Csak kérdeztem.
- Féltékeny vagy?
- Nincs az az Isten.
Harry felnevetett, aztán egy csíkot nyalt Louis nyakán, aztán visszatért a szíváshoz és harapáshoz. Louis lehunyta a szemeit, belehajolva az érintésbe, mert teljesen csodálatos érzés volt.
Érezte Harry merevedését a seggéhez nyomódni, így úgy döntött, csipkelődik Harryvel azzal, hogy hátával hozzádörgölőzik, ahogy azt látta csinálni a mellette lévő másik párt. Harry kezei szorosabbá váltak Louis bőrén, aztán az egyik keze felvándorolt Louis hajába, hogy összegubancolja, visszahúzva a fejét, így össze tudtak érni az ajkaik.
Louis hezitált először, mert az emberek láthatták, de elveszett abban az érzésben, ahogy Harry nyelve durván dörzsölte a sajátját. Inge felcsúszott a hasán a póz miatt, de nem zavartatta magát azzal, hogy lehúzza. Imádta az elengedést most az egyszer. És senki sem volt, aki azt mondja neki, hogy nem csinálhatja ezt vagy azt.
- Ha nem állunk meg, a falnál foglak megdugni – felelte Harry a szájába, mire Louis nyöszörgött, összeszűkült a nadrágja a gondolatra. Louis elhúzódott Harrytől, lehúzva az ingét, hogy eltakarja a hasát. – Igyunk néhány felest – javasolta Harry közvetlenül a fülébe, miközben Louis hátához tapasztotta magát, és kezeit az oldalaihoz helyezte.
A konyhába vezette Louis-t, majd elengedte őt, hogy elvegye a pultról a félig üres tequilás üveget.
- Nem úgy – felelte, amikor Louis a feles poharakért nyúlt.
- Akkor hogy máshogy? – tette fel a kérdést Louis, és ez harapósabban jött ki, mint akarta.
- Így.
Louis egy meglepett kiáltást hallatott, amikor Harry felemelte őt és a konyhaszigetre helyezte.
- Feküdj le.
Louis azt tette, ahogy utasították, habár egy kicsit össze volt zavarodva attól, hogy Harry mit szándékozott csinálni. Megpróbált tiltakozni, amikor Harry felemelte az ingét, hogy felfedje a hasát, de semmi haszna nem volt.
- Maradj nyugton.
Visszaharapott egy nyögést, amikor Harry egy vastag csíkot nyalt a nyakára, aztán némi sót szórt rá.
- Mit próbálsz csinálni? – kérdezte Louis, de Harry egy szelet lime-ot tömött a szájába.
- Body shot-okat csinálunk.
- Megláthatják az emberek – tiltakozott Louis, amikor észrevette, hogy egy srác őket nézi, miközben tölt magának egy pohár sört.
- És?
Louis felsikított, amikor Harry hirtelen tequilát öntött a hasára, de aztán gyorsan felszívta mindet, mielőtt felment a nyakához, ahol lenyalta a sót. Mindenhol forróságot érzett, mert Harry nyelve rajta volt, mindenhol. Harry beszívta a szájába a lime-ot, mielőtt kiköpte és Louis-ra vigyorgott, megütögetve a hasát.
- Én jövök most.
Helyet cseréltek, majd Louis nem tehetett róla, de érezte a szúró féltékenységet és bizonytalanságot elárasztani magát Harry tökéletes testének látványára. Harry izmai megfeszültek, miután magára szórta a sót és az ajkai közé tette a lime-ot. Louis pontosan azt csinálta, mint Harry, szárazra szívta a barnított, tetovált mellkasát, mielőtt sikerült felnyalnia a sót és eljutnia a lime-hoz.
Harry kezét Louis tarkójához tette, majd lehúzta fejét, hogy megtámadja ajkait egy durva csókban, aminek tequila íze volt. Louis elhúzódott, mielőtt túl fűtötté vált volna, nem akart show-t csinálni mindenkinek, aki a konyhában volt. Máris kipirult, mert sok ember szemtanúja volt annak, amit csináltak, és csak annyit akart tenni, hogy visszamegy a nappaliba, ahol a fények tompák voltak és senki sem látta őt rendesen.
- Mi történik? – kérdezte Harry Zayntől, aki éppen kijött a fürdőből a folyosón, Liammel a sarkában.
Louis Liam zilált állapotára bámult; haja rendezetlen volt, ajkai harapottak voltak. Valószínűleg tudta, mi történt abban a fürdőszobában. Zayn elmosolyodott, majd elővett egy ismerős tasak fehér port a kabátjából, megrázva Harry arca előtt.
- Benne vagy?
Harry kérdő tekintetet küldött Louis felé, mire Louis vállat vont.
- Nem vagy mondjuk, drogfüggő, igaz? – győződött meg róla Louis, amikor leült a kanapéra Harry és Niall közé. Harry megrázta a fejét felhorkantva. Zayn kiöntött egy kis kokaint az asztalra, majd Harry elkezdte megcsinálni a csíkokat Louis egyik bankkártyájával.
Tíz perc múlva Harry már a második csíkjánál tartott, míg Louis úgy döntött, szemmel tartja őt és nem szív fel semmiféle drogot akkor este.
Harry bal karja Louis oldalához volt szorítva, mert a kanapén ötnél több ember nem fért el, ők pedig hatan voltak. Harry karkötői (azok, amiket mindig hordott) kellemetlenül vájtak Louis bőrébe. Arra várt, hogy Harry lenyugodjon, mert elkezdett összefüggéstelenül beszélni olyan dologról, amire Louis nem is figyelt oda igazából.
- Két perc éjfélig! – jelentette be valaki, Louis pedig tudta, hogy mindannyian kimennek odakintre (mindent hó borított, de akkor is), és onnan figyelik a tűzijátékot.
Javasolta ezt Niallnek, aztán egy perccel később mindenki odakint volt, szétfagyasztva a seggüket, várva a visszaszámolásra, amit általában Zayn csinált. Harry Louis-nak adta a farmerkabátot, Louis meg ténylegesen hálás volt a gesztusért, mert majdnem elájult a kihűléstől.
- Volt már valaha újévi csókod? – kérdezte Harry. Louis megrázta a fejét. – Nem?
- Nem. A családom mindig elutazik újévre, Eleanor meg általában Fiji-re utazik vagy valami… neked?
Harry bólintott.
- Zayn.
Louis grimaszolt, majd a fejét elfordítva meglátta, hogy Liam lényegében Zayn karja alatt volt összegömbölyödve, felnézve az idősebb fiúra mosolyogva.
- TÍZ! KILENC! – kezdték el kiabálni az emberek, Louis pedig egy kicsit ideges lett, mert valamennyire tudta, hogy meg fogja csókolni Harryt. Ez semmit sem fog jelenteni, ugye? Végül is az egész újévi csók dolog egy babona volt, és Louis nem volt babonás ember.
- HÁROM! KETTŐ! EGY!
Louis felnézett Harryre, majd valóban megfogta a pólóját, hogy összenyomja ajkaikat. Harry nem tiltakozott, helyette elválasztotta ajkait, hogy nyelveik érintkezhessenek. Mindenki boldog új évet köszöntött, és hallotta visszhangozni a tűzijátékot az égen, és őszintén elégedettséget érzett. Amikor elhúzódtak, figyelték egy kicsit a tűzijátékot, aztán készített egy képet, hogy később kitegye az Instagramra.
Amikor visszamentek bentre, még mindig mindenki bulizott és jól érezte magát. Louis a kanapén találta magát, ezúttal egyedül, feltakarítva a maradék kokaint és eltéve azt a kis műanyag tasakba. Nem igazán tudta elhinni, hogyan jutott el attól, hogy éjfélkor a rohadt Times Square-en legyen, oda, hogy kokaint takarítson fel az állami iskolás barátai után.
- Louuuu.
Meglepődve nézett fel a becenévre, Harryre bámulva, ahogy közeledett, egyértelműen ittasan és beszívva.
- Mi az?
- Mit csinálsz? – kérdezte Harry, majd Louis az asztalra helyezte a kis tasakot.
- Feltakarítok utánatok.
Harry egy kábult mosollyal ajándékozta meg, Louis meg tisztán látta a véreres szemeit.
- Le kell feküdnöd egy kicsit – javasolta, de Harry megrázta a fejét, leülve Louis mellé a kanapén.
- Téged akarlak lefektetni egy kicsivel jobban.
Louis-nak nem volt ideje reagálni, mert Harry hátralökte őt a kanapé karfájára, beigazította magát Louis széttárt lábai közé és megcsókolta őt.
- Harry, az emberek…
- Baszd meg őket. Most akarlak.
És oké. Ez új volt. Louis-nak még soha nem mondták korábban, hogy akarják őt, de jó érzés volt, és úgy döntött, nem bánja a lehetséges pillantásokat. Mindenki vagy túl részeg volt ahhoz, hogy emlékezzenek ré néhány óra múlva, vagy túlságosan belefeledkeztek a bulizásba.
Harry jobb térde megpihent Louis csípőjénél, a másikat a padlóra helyezte. Kezei a karfán voltak, Louis fejének mindkét oldalán, és a szart is kicsókolta a fiatalabb fiúból. Louis megragadta Harry haját, közelebb téve arcukat és felemelve a lábait, így a térdei Harry csípőjénél voltak. Máris érezte összeszűkülni a nadrágját a cselekedeteiktől, és úgy tűnt, Harry is ugyanazt a szintű izgatást érzi, mert az erekciója nyilvánvaló volt Louis belső combjánál.
- Megcsinálnálak most ezen a kanapén, ha nem lennél szűz… és ha egyedül lennénk – lehelte Harry Louis szájába, Louis pedig elnémult a sötétzöld szemek látványán, amik kajánul csillogtak rá. De amikor Harry hirtelen a testük közé nyúlt, hogy megfogja Louis keményedő farkát, Louis ellökte a kezét.
- Ne itt – felelte, mire Harry bólintott, rekordidő alatt felállva a kanapéról.
- Az emeletre akkor?
- Uh…
Louis megfontolta kicsit, körbenézett a szobában, hogy lássa, minden rendben van-e.
- Nem fogják leégetni a házadat, ha ettől félsz – felelte Harry a szemét forgatva.
- Fogd be – motyogta Louis, majd követte Harryt a folyosón.
- Először a hölgyek – gúnyolódott Harry, amikor Louis szobájához értek, kitárva neki az ajtót.
- És a ribancok utána – válaszolta Louis. Emlékezett rá, hogy Barbara ezt mondta egyszer Niallnek, és a megfelelő pillanatra tartogatta.
Harry morgott valamit, mielőtt bevágta az ajtót, aztán előrehúzta Louis-t az inge nyakánál fogva.
- Hé! Figyelj az ingre! Ez Ralph Lauren – tiltakozott Louis, mire Harry bosszúsan fújtatott, áthúzva azt Louis fején.
- Menj az ágyra.
Louis tette, ahogy mondták, miközben Harry levette a saját pólóját és nadrágját. Ráhajolt Louis-ra az ágyon, egy térddel a combjai között. Úgy csókolóztak egy ideig, Harry Louis-n, de aztán Harry mohóbb lett, és lehúzta Louis nadrágját.
- Imádom ezt a farmert, olyan szűk a seggeden – szólalt meg Harry, mielőtt lehúzta Louis alsónadrágját is, engedve, hogy Louis farka a hasához csapódjon. Dühös vörös színű volt, könyörögve Harry érintéséért, Harry pedig csak annyit tudott tenni, hogy megnyalja az ajkait a látványra. – Érintsd meg magad.
Louis nyelt egyet, majd egyik kezét maga köré fonta, nem igazán volt biztos abban, hogy mit csináljon, vagy miért csinálta ezt.
Harry is levette az alsónadrágját (valószínűleg ellopta a Tommy Hilfigertől – kizárt dolog volt, hogy meg tudta volna engedni magának), mielőtt visszament az ágyra, ezúttal elfordítva Louis-t, így a mellkasuk szó szerint egymáshoz tapadt, ahogy az oldalaikon feküdtek, csókolózva.
Harry ellökte Louis kezét, és a sajátjával helyettesítette. Jobb térdét Louis combjai közé csúsztatta, érzékeny golyóihoz nyomva. Louis nyöszörgött, mire Harry farka megrándult a hangon, mert Louis mindig a legbájosabb hangokat adta ki, olyan lágy és rászoruló.
Louis jobb keze Harry csípőjén pihent, miközben Harry kiverte neki, de aztán megállt, hogy megfogja mindkettőjük farkát a hatalmas kezébe. Egy ideig lassan összedörzsölte őket, és ugyanakkor mocskosul megcsókolta Louis-t; nyitott szájjal és lassan.
- Ahh. Gyorsabban, kérlek – kérte Louis, de Harry pontosan az ellenkezőjét tette, lelassulva, mert szerette ugratni Louis-t. Azt akarta, hogy könyörögjön, kérje és vonagoljon az orgazmusáért.
Harry engedte magát a hátára esni, így Louis lehetett felül. A kezét, amiben nem a farkaik voltak, Louis mögé tette, hogy megmarkolja a seggét. Lelassította kezének mozdulatait, így végül Louis-nak dörgölőznie kellett hozzá, hogy súrlódást hozzon létre. Pontosan ez történt, mert csupán öt másodperccel később Louis kezeit Harry mellkasára helyezte és Harry farkához dörgölőzött, kétségbeesetten bármiféle súrlódásért. Harry körmei Louis combjaiba vájtak megkarmolva azokat, miközben Louis tovább mozgott.
- El fogok… el fogok menni – felelte Louis lélegzet-visszafojtva, Harry hasizmai pedig megfeszültek a hangra.
- Igen? Élvezz el a számba.
Louis álla leesett, de Harry nem pazarolta az időt. Felhúzta Louis-t, amíg a térdei a hónaljánál voltak, farka Harry szájánál. Gyorsan kiverte mindkettőjüknek, aztán Louis egy hangos nyögéssel elélvezett, pontosan Harry szájába. Harry Louis hátára ment el, és miután mindketten visszatértek bódult állapotukból, lehúzta Louis fejét a szájához.
- Tudni akarod, milyen jó ízed van? – kérdezte, miután lenyelte Louis összes élvezetét.
Louis nem is válaszolt, mert Harry máris összenyomta ajkaikat, kinyitva Louis ajkait a nyelvével. Louis már nem tudta feltartani magát, így engedte, hogy Harry mellkasára essen, farka Harry köldökéhez nyomódott, miközben ráérősen csókolóztak.
Hanyag volt és nedves, de Louis nem bánta, valamennyire tetszett neki. Szerette Harry forró bőrének érzését a sajátján, és Harry kezeit a derekán, alkalmanként lecsúszva a hátsójára. Soha nem vallaná be, de teljesen imádta Harry megszállottságát a seggével.
- Mocskosnak érzem magam – mondta Harrynek, amikor végre abbahagyták a csókolózást.
- Mocskos vagy – mosolygott Harry az ajkainak, majd a hátára tolta Louis-t, így fel tudott ülni.
- Most elő kell szednem egy tiszta ágyneműt – panaszkodott Louis, amikor meglátta Harry élvezetét elkenve a kék anyagon.
- Hívnom kellene a szobalányt? – kérdezte Harry szarkasztikusan, Louis pedig figyelte a barnított, tetovált mellkasát, miközben felvette a bokszerét.
- Mostantól egyszerűen figyelmen kívül fogom hagyni a rosszindulatú megjegyzéseidet.
- Ha te gúnyolódhatsz azon, hogy milyen szegény vagyok, én is gúnyolódhatok azon, hogy te milyen gazdag vagy.
- Elég korrekt.
Louis felkelt az ágyról, aztán Harry odasétált hozzá, hogy letörölje az élvezetet a hátáról WC papírral.
- Elmegyek zuhanyozni – mondta neki Harry, mire Louis vállat vont.
Gyorsan felöltözött, majd a mosókonyhába sétált, hogy új, tiszta ágyneműt szerezzen, kidobva a másikat a szennyes kosárba. Phoebe szobájában lezuhanyozott, és mire visszaért az övébe, Harry már ott volt.
A zenét még mindig lehetett hallani a földszintről, Louis meg elgondolkozott azon, hogy vajon Harry vissza akart-e menni lentre. Őszintén szólva nem volt már bulizós hangulatban.
- Mit csinálsz?
- Mit értesz az alatt, hogy mit csinálok? Lefekszem az ágyba.
- Nem akarsz visszamenni a földszintre? – tette fel a kérdést Louis.
- Már hajnali két óra, mindenki vagy hazamegy, vagy kidől kevesebb mint egy óra múlva.
- Ó. Oké. Szóval te… oké.
Harry bólintott, majd felhúzta az új ágyneműt, hogy bemászhasson alá. Louis megharapta az ajkát és megpróbált nem elpirulni, ahogy gyorsan felöltözött a pizsamájába.
- Olyan kényelmes az ágyad – felelte Harry, miközben Louis megmosta a fogát és kivette a kontaktlencséit.
- Köszi.
- Ha nekem lenne egy ilyenem, soha nem kelnék ki belőle.
Louis a szemeit forgatta, de elmosolyodott, ahogy visszatért a szobájába. Az asztalához ment, hogy megnézze a telefonján az értesítéseket.
- Mit csinálsz a telefonodon egész nap? – kérdezte Harry az ágyról, majd Louis megfordult, hogy ránézzen.
- Megnézem, hogy valaki posztolt-e valamit a buliról.
Harry levette a karkötőit, aztán az éjjeliszekrényre helyezte őket, míg Louis átnézte a Twitterét, hogy megbizonyosodjon róla, senki sem tweetelt a buliról, aztán a Facebookot és Instagramot.
- Már mondtam mindenkinek, hogy maradjanak csendben ezzel kapcsolatban – biztosította őt Harry, és miután küldött a szüleinek egy boldog új évet üzenetet, lezárta a telefonját és az ágyhoz sétált.
- Sokat kell majd takarítanom, ugye? – kérdezte Louis, miközben a takaró alá bújt.
- Legnagyobb valószínűséggel – válaszolta Harry, majd oldalra fordult, hogy szemben legyen Louis-val, egyik kezét a feje alá téve.
- Ha bárki eltör bármit, te fogod kifizetni. Még az egyik izzót sem tudnád pótolni.
- Találok más módokat arra, hogy visszafizessem neked – felelte Harry sokatmondóan, mire Louis megrázta a fejét. Teljesen a hátára fordult, fejét a párnán pihentette. Lekapcsolta a villanyt, így most már teljes sötétségben voltak.
- Nem minden forog a szex körül.
Harry felhorkant.
- Akkor minden a pénz körül forog?
- Nem, de…
- Neked őszintén fogalmad sincs, hogyan éld az életed.
- Hogy érted? – kérdezte Louis, valamennyire megsértve.
- Úgy értem, van egy rakás pénzed, és jachtokra költöd, meg drága ruhákra, amik éppen olyan jól néznek ki, mint azok, amiket tíz fontért is megvehetnél egy normál boltban.
- És mit javasolsz, mire költsem a pénzemet? Drogokra és bulikra?
- Igen? És jótékonykodásra.
- Ez hülyeség. És te mióta vagy jótékony? – gúnyolódott Louis.
- Ha lenne pénzem, biztosan adományoznék valamennyit jótékonysági szervezeteknek.
- Te? – kérdezte Louis hitetlenül.
- Csak mert tetoválásaim és piercingjeim vannak, az nem jelenti azt, hogy egy seggfej vagyok.
- Te egy seggfej vagy.
- Te meg egy elkényeztetett kölyök.
- Csak féltékeny vagy.
- Miért lennék féltékeny egy tizennyolc éves szűzre, aki még egy pirítóst sem tud csinálni magának?
- Ez mit akar jelenteni? – kérdezte Louis megsértve.
- Azt jelenti, hogy fogalmas sincs, milyen a valódi élet, Louis. Hozzá vagy szokva ahhoz, hogy az emberek mindent megcsinálnak helyetted és kinyalják a segged.
- Ezt már mondtad korábban.
- Egy nap meg fogod látni, hogy milyen a valódi világ és meg leszel rémülve, és nem fogod tudni, hogyan nézz szembe az élettel, mert nem lesz ott senki, aki elmondja neked, hogy hogyan.
- Azt akarod, hogy jobban érezd magad, amiért szegény vagy, azáltal, hogy velem rosszat éreztetsz?
- Nem, csak a tényeket mondom.
- Fogalmad sincs, hogy miről beszélsz, be vagy szívva a kokaintól.
- Akkor is.
- Ha annyira utálsz engem, miért zavartatod magad egyáltalán?
- Nem utállak, csak sajnállak, mert fogalmad sincs, milyen elbaszott az élet valójában.
Mikor vált ez a beszélgetés egy mély leckévé az életről?
- Be vagy szívva és összevissza beszélsz most.
- Azért mondod ezt, mert félsz, hogy igazam van.
- Menj aludni és ne legyél ilyen pesszimista.
- Nem pesszimista vagyok, realista.
- Akkor miért látod mindig a legrosszabbat a dolgokban?
- Mert ilyen a valóság, Louis. Fogalmad sincs róla, milyenek valójában a dolgok, mert a szüleid megbizonyosodtak róla, hogy mindent cukorral vonjanak be neked és leplezik a szarságot.
- Ó, kérlek, akkor magyarázd el, milyenek valójában a dolgok.
- A világ… egy mocskos hely. Egy mocskos, istenverte horrorshow – felelte Harry, mire Louis elfordította a fejét, hogy ránézzen, a homlokát ráncolva. Harry komolynak tűnt, szemei pedig Louis-ra csillogtak.
- Olyan sok fájdalom van, tudod? Olyan sok.
- Mit tudsz a fájdalomról? Bulizol és szexelsz minden nap.
- Olyan kibaszott hülye vagy, esküszöm.
- Te hoztad fel a témát!
Harry a szemeit forgatta, majd hátat fordított Louis-nak. Így aludtak el akkor este.
Louis hét órával később ébredt fel, fél tízkor. Még mindig havazott, amikor széthúzta a függönyöket. Harry felnyögött és mozgolódott az ágyban, eltakarva fejét a paplannal. Louis egy Tommy Hilfiger melegítőalsót és egy pólóinget vett fel, miután megmosta a fogát. Amikor bement a szobájába, Harry még mindig aludt, így Louis nem zavarta őt.
Lesétált a földszintre, hogy meglássa, milyen volt a helyzet. Voltak emberek, akik szó szerint a padlón aludtak a konyhában és a nappaliban. Barbara és Niall a kanapén ölelkeztek, Liam pedig Zayn ölében aludt a fotelben. Nem volt semmi kár, talán néhány kiöntött ital és üres poharak szétdobálva a szobában.
Louis megbizonyosodott róla, hogy senkit ne ébresszen fel, miközben mindent feltakarított és megbizonyosodott róla, hogy semmit se hagyjon ott. Aztán elvett egy muffint az édességek szekrényéből, és csinált magának egy teát reggelire.
Amikor készen volt, visszament az emeletre, hogy megcsináljon még néhány feladatot plusz pontokért. Harry a fürdőben volt, a karkötők pedig már eltűntek, ami azt jelentette, hogy valószínűleg feltette őket. Louis éppen le akart ülni az asztalához, de észrevett egy piros foltot az ágyneműn Harry párnájánál.
- Harry?
- Igen?
Harry kijött a fürdőből, félig felöltözve egy törölközővel a kezeiben.
- Vérzett az orrod vagy valami? Mert vér van az ágyon.
Harry odanézett, ahová Louis mutatott, mire a szemei kitágultak.
- Um… ja. Véletlenül megütöttem magam. Bocsi.
Louis a homlokát ráncolta, de aztán hagyta őt, mert dolga volt. És nem volt ok arra, hogy Harry hazudna, ugye?
Végül délután kettőkor mindenki elment, Louis pedig megbizonyosodott róla, hogy minden a helyén volt. Ha a szülei megtudják, hogy mit csinált az elmúlt három hónapban, biztosan bezárnák őt.
Megrázta fejét a gondolatra, majd feltette a szemüvegét, miközben visszaült az asztalához. Feleadata volt, ha akart valamire jutni az életben.

2 megjegyzés:

  1. Hellooo! 😊
    Juuuuj! Már nagyon vártam a bulit!! Főleg, miután megláttam a képeket... Mondtam is, hogy ez egy jó kis parti lesz 😉😜 Bár kicsit féltem is, de nem olyan vége lett, mint gondoltam.
    Louison jókat nevettem, ahogy mindenen aggódott az elején, meg persze imádtam a kis féltékeny fejét 😁
    "...Harrynek rá kellett volna figyelnie és őt akarnia." 😁
    "...Harrynek rá kellett volna figyelnie és őt akarnia." imádooom, kis mukim nagyon akarja azt, hogy Harry csak rá figyeljen 😍😊

    Amúgy meglepett azzal, hogy odament Harryhez és a sráchoz, és "kitúrta" onnan azt a pasit 😜 Én is így gondoltam. Louisval foglalkozzon, azt szeretjük 😊 És ahogy Harryhez dörgölödzött, wow! Az egész "táncot" láttam magam előtt, és írtó dögösen nyomták 😍😍 Meghaltam! Snksososjdkodod Kikészülööök!
    Az a mondta meg, hogy a falnák dugja meg, huh... Kicsit melegem lett 😅
    Mikor kimentek a konyhába, és Harry mondta, hogy nem pohárból isszák a piát, akkor már mondtam, hogy ugye a testéről fogja felszívni?? És igeeeeen!! Megtette! OMG!! Annyira nsjsksksoo! És Louis is... Te szent egek! Tönkretesznek! És ez csak a kezdet volt... 😅
    Liam és Zayn... Oh, igen, imádat van ott is 😍😍 Biztos jól szórakoztak a fürdőben 😜
    Örültem, hogy Louis nem szívott, jobb, hogy józan maradt. Elég volt, hogy Harry bepörgött 😅
    Éjféli csók, aww, ez aranyos volt! Louis megkapta élete első éjféli csókját, és Harrytől! 😍😊 Cuki volt, hogy a kabátját is odaadta neki! És Ziam is, aww, olvadoo itt tőlük nagyooon 😊
    Aztán a kanapés dolog... Huh, az is igazán szexi volt, és ahh, kihaltam... Harry a mocskos szájával kikészít.
    "a folyosón.

    - Először a hölgyek – gúnyolódott Harry, amikor Louis szobájához értek, kitárva neki az ajtót.
    - És a ribancok utána – válaszolta Loui" ezen nagyon jót szakadtam, hatalmas volt 😂😂😂

    Birom, mikor Louis mindig mondja, hogy ez milyen ruha, és vigyázzon rá 😂 Én Harry helyében letéptem volna róla 😂
    És ami ezután jött... Halál... Annyira láttam már megint. Egyszer bele fogok ebbe halni, tuti 😅 Iszonyat szexi volt. Imádtam, hogy Harry direkt lassított, csak hogy ugrassa Louist. Szóval nekem annyi, ez tetszett eddig a legjobban 😍😜
    Louis meg a most ki kell cserélnie az ágyneműt dolga 😂 Sírok
    Aztán ez a beszélgetés... Harrynek igaza van, Louis nem tudom mit kezdene, ha hirtelen nem lenne pénze, meg senki aki segítsen neki. Lehet, hogy majd lesz ilyen, miután a szülei megtudják a dolgot. Fene se tudja. Viszont szegény Harrynek se könnyű... Sajnálom őt, nagyon 😢 Meg azt is, hogy így feküdtek le aludni... Kicsit örültem volna valami cukibb dolognak, de nem lehet minden happy.
    A vége meg... Basszus... Harry ne csináld ezt! Pls! Annyira rossz ezt olvasni 😞💔 Szegényem drága, Louis segíts neki! Szüksége van valakire, aki mindig ott van/lesz mellette! ❤️
    Imádtam, mint mindig 😍😍 és nagyon várom a köviiit, mert most fogalmam sincs, hogy mi lesz 🤪
    Puszii 😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! 😊
      Hát bizony jó buli lett, főleg bizonyos személyeknek 😏
      Jaja, nem bírt magával, nagyon akarta Harry figyelmét, és hát végül meg is kapta 😏
      Azon én is csodálkoztam kicsit, nem szokta ennyire bedobni magát eddig, de végre ez is eljött, a legnagyobb örömünkre 😀
      Igen, és Louis mennyire élvezte, tetszett neki 😀
      Ó, igen, nem csak Louis, mi is el tudtuk képzeni, hogy mit művelhettek ott.
      Cukikák voltak, bírom, mikor Harry ilyen aranyos.
      Az a visszaszólás hatalmas kedvencem, sikítottam rajta, amikor először olvastam xddd
      Igen, de hát azt nem lehet, mert "többe kerül, mint az egész létezésünk", hogy egy klasszikust idézzek 😉
      Örülök, hogy ennyire elnyerte a tetszésedet, lesz mg pár kedvenc részed, ebben biztos vagyok 😉
      Mekkora probléma ez neki 😀
      Igen, eléggé elárvult kiskutya lenne, ha hirtelen nem lenne ennyire minden a kis segge alatt, ezt meg kell tanulnia értékelni. Egyáltalán nem könnyű Harrynek, ez majd jobban ki is fog derülni, a szívem szakadt meg érte nem is egyszer. Az nekem se tetszett, hogy nem beszélték meg rendesen, nagyon rossz így elaludni.
      Igen, gyanús az a vérfolt, a következő részből több minden kiderül majd.
      Örülök, hogy tetszett, holnap érkezik is 😀😘

      Törlés