2019. október 11., péntek

8. fejezet

Sziasztok! 😊
Ismét egy jó kis fejezetet hoztam, van benne minden, buli, játék, kavarás, cukiság... Kíváncsi vagyok, mi lesz a véleményetek 😉
A közepe tájékán zárójelbe írtam angolul a játék nevét, amit játszanak, bár talán magyarul is használják, nem tudom, ki melyiket hallotta már, így biztos, ami biztos, odaírtam.
Más mondanivalóm szerintem nincs, úgyhogy egy hét múlva találkozunk.
Kellemes olvasást! 😘






8. fejezet

Amikor Louis felébredt másnap reggel, Eleanor már nem volt az ágyban. A nappaliban találta őt meg a kanapén ülve Harry és Barbara között, reggelizett, amit valószínűleg rendeltek. Már mindenki ott volt, felöltözve az esti ruhájukba, fáradtan, mégis elégedetten néztek ki.
- Jó reggelt – mondta úgy különösebben senkinek, és majdnem mindenki köszöntötte őt viszonzásként teli szájjal.
Louis megtalálta a helyét Niall mellett a karosszék karfáján. Kiválasztott egy csokoládé darabos muffint a dísztálcáról, ami édességekkel és gyümölcsökkel volt teli.
Louis piszkálta egy ideig, megpróbálva nem szemkontaktust létesíteni Harryvel. Egy kicsit furcsán érezte magát amiatt, ami tegnap este történt, éppen ahogy az után a nap után érezte, amikor Harry neki verte ki. De ez végül elhalványult, mert Harry teljesen hétköznapian viselkedett, ugratta őt egész reggeli alatt és viccelődött.
Amikor Eleanor azt mondta nekik, hogy hetek óta most aludt a legjobban, Harry szemkontaktust létesített Louis-val és kacsintott, megharapva az ajkát. Louis nem tudta elfojtani a mosolyt, ami megjelent az arcán, Eleanor meg visszamosolygott, mert azt hitte, hogy azt a mosolyt neki szánták.
- Szóval mit fogsz csinálni a szülinapodra, Louis? – kérdezte, miközben megitta, ami maradt a pohárban a narancsléből.
- Egy medencés bulin gondolkozom a bácsikám hotelében – válaszolta, mire Barbara izgatottan bólintott. – De egy nappal korábban lesz, mint a szülinapom, huszonharmadikán, mert a szüleim azt akarják, hogy otthon legyek szenteste vacsorára és karácsonyra.
- A bácsikádnak van egy hotele? – kérdezte Zayn meglepetten, mire Louis bólintott.
- A St. Paul.
- Az a legdrágább. Angliában – szólalt meg Harry.
- Persze, hogy az.
A reggelit háromnegyed tizenkettőkor fejezték be, délben pedig már kicsekkoltak. És ha Louis elítélte a nőt az ajtónál, amiért lefeküdt egy vendéggel, nos, akkor ahhoz senkinek sem volt köze, csak neki.
A következő héten még két dolgozat, aztán végre befejezték az iskolát az évre. Eleanor majdnem minden este átment hozzájuk, Louis pedig nem bánta a tényt, hogy alvás előtt talán csak csókolóztak egy kicsit. Összebújni is ritkán bújtak össze, Louis pedig rendben volt ezzel.
Nem tudta, hogy amiatt érezzen bűntudatot, hogy Harry kiverte neki és fordítva, vagy azért, mert egyáltalán nem érzett bűntudatot.
Nem látta Harryt azóta a nap óta a bálon, és őszintén, egy kicsit ideges volt a szülinapi bulija miatt. Két óra múlva kezdődik, és tudta, hogy Harry is jön, és azt is, hogy mindenki a saját hotelszobájába fog menni.
Louis anyja a Dolce Gabbanától rendelte az öltönyét, Louis pedig izgatott volt, hogy felvegye, mert eddig ez volt a legdrágább. Nagyon selymes volt, és hozzáillő cipői is voltak, illetve egy nagyon szép fekete ing fehér gallérral. Haja lágyan omlott a homlokára fringe stílusban, és nem is lehetett volna izgatottabb.
Louis egész családja ott lesz, de a szülei megígérték neki, hogy tíz órakor távoznak és hagyják őt a barátaival.
A buli először egy étteremben lesz, ahol mindenki ehet és elmehet rá a családja. Aztán amikor a felnőttek és a gyerekek elmennek a szobájukba, a buli átköltözik a belső medencéhez, amiben lesz egy hatalmas bár és egy DJ.
Louis pedig rendkívül boldog volt, mert végre ihatott a szülei előtt és hivatalosnak érezheti magát. A tortát éjfélkor fogják behozni – hat különböző színű szintje van különböző ízekkel, és tizennyolc cupcake van az alján, mindegyiken egy gyertyával, hogy majd Louis elfújja.
A hotelhez húsz perccel előbb érkeztek meg, mint ahogy a vendégeknek kellett. Louis most már kezdett ideges lenni, mert nem csak mindenkinek a tizenegyedik és a tizenkettedik évfolyamból kellett ott lennie, hanem még néhány embernek Harry iskolájából.
Minden tökéletesnek tűnt; harminc darab tíz fős asztal volt elszórtan elhelyezve az étteremben, három hosszú asztal volt megtöltve italokkal és desszertekkel, az evőeszközök pedig tiszta ezüstből készültek. Szóval igen, Louis lenyugodhat egy kicsit.
Eleanor és Liam voltak az elsők, akik megérkeztek, szépen kiöltözve és ajándékokat hozva. Louis vére gyorsabban kezdett pumpálni, mert ha volt valami, amit abszolút imádott a szülinapokkal kapcsolatban, az az ajándék volt.
A bácsikája már adott neki egy új Rolex órát, valamint a legújabb iPhone-t a keresztszüleitől. Minden más rokon borítékot adott neki pénzzel. Nem mintha bánta volna, amúgy is egy jachtra gyűjtött.
Barbara vett neki egy új pár Prada nadrágtartót és egy hozzáillő fekete inget, Niall pedig azt mondta, hogy ő is adott bele pénzt (ami valószínűleg hazugság volt, de Louis nem bánta, hogy őszinte legyen).
Harry és Zayn utoljára bukkant fel, természetesen. Zayn vett neki egy iPhone tokot, Harry meg valamit a Pradától, amiben Louis biztos volt, hogy lopta.
- Ezt loptad? – kérdezte, amikor belenézett az ajándéktasakba, észrevéve egy szürke pulóvert.
Harry vállat vont és elvigyorodott, körbe nézve. Louis ezt egy lehetőségnek vette, hogy rendesen megnézze őt. Egy egyszerű kék inget viselt, aminek az ujja fel volt hajtva a könyökéig, egy fekete skinny jeans-t (úgy tűnt, mindig ezt viseli), és fekete Converse cipőt.
- Meg tudnád tenni, hogy mondjuk, lehajtod az inged ujjait, hogy az elrejtse a tetoválásaidat? – kérdezte tőle Louis, miközben letette az ajándékokat a nagy asztalra, ahol az összes többi ajándék is volt.
- Miért?
- Mert a szüleim biztosan ki fognak dobni.
Harry a szemeit forgatta, aztán lehajtotta az ingujjait, mielőtt megigazította a gallérját és kinyújtotta a nyelvét.
- A nyelvpiercingemet akkor is megtartom – felelte pimaszul, majd Louis megfordult, hogy az asztalához vezesse őt.
- Akkor tartsd csukva a szádat. Nem otthon vagy, ahol azt csinálhatsz és mondhatsz, ami csak átfut az agyadon, oké?
- Szóval ezután átmegyünk a medencéhez? – kérdezte Harry, teljesen figyelmen kívül hagyva, amit Louis mondott.
- Igen, de…
- És láthatlak csak fürdőnadrágban?
- Fogd be! – pisszegte le őt Louis elpirosodva és körbe nézve, hogy megbizonyosodjon róla, senki nem hallotta őt.
- És mindenkinek megvan a saját szobája?
- Igen.
- Még nekem is?
Louis a szemeit forgatta.
- Igen. Ez a nagybátyám szállodája.
- Persze, hogy az – gúnyolódott Harry és megrázta a fejét, mielőtt odasétált volna az asztalhoz, ahol Zayn volt, hogy leüljön. Louis figyelmen kívül hagyta a tényt, hogy néhány lány az iskolájából ott ült, és hogy úgy tűnt, ők ketten teljesen elbűvölték a lányokat.
Louis egy asztalnál ült Eleanorral, Niallel, Barbarával, Perrie-vel, Jade-del, Tommal, Liammel és a szüleivel. Meg tudja csinálni ezt; meg tudja.
Egy órával később kiderült, hogy nem tudja. Mert az apja beszéde alatt meglátta az egyik lányt az iskolájából kivezetni Harryt az étteremből a kezénél fogva, Harry szemei pedig a lány seggére voltak tapadva. Louis ordítani akart minden látható ok nélkül.
Csak harminc perccel később jöttek vissza, amikor a desszertet szolgálták fel, Louis pedig tisztán látta, hogy a lány haja kócos volt, Harry nyaka pedig rózsaszín.
Louis-nak ez nem tetszett őszintén szólva, és kellemetlenül érezte magát ettől. Néhány perccel később a szülei bejelentették, hogy elindulnak a szobájukba, a húgaival együtt, így pontosan kilenc órakor mindenki lement az étteremből a szálloda alagsorába, ahol a medence volt. Nem volt elég pihenőszék mindenkinek, de Louis rájött, hogy az emberek nem bánják, hogy megosszák egymással, és meglepődve látta, hogy az iskolatársai őrültebbek voltak, mint gondolta.
Eleanor és ő elfoglalták a medence bárjához legközelebbi pihenőszéket. Eleanor egy kék bikinit viselt, haját pedig kontyba fogta össze. Louis-n rajta volt a Hawaii-témájú Tommy Hilfiger fürdőnadrág az öltönynadrágja alatt, de nem érezte elég magabiztosnak magát ahhoz, hogy levegye. Már mindenki a fürdőruhájában volt, őt kivéve.
Louis tudta, hogy egy kicsit túl sokat evett, így érezte a hasát a nadrágja derékszíjához nyomódni. Körbenézett a medencénél, majd meglátta Harryt az ő helyével szemben sárga fürdőrövidnadrágban, ami megmutatta combizmait és tetoválásait.
Az idősebb fiú beszélgetett valami másik lánnyal az egyik órájáról, Louis pedig most már kezdett mérges lenni, mert a magániskolás lányoknak nem kellene barátkozniuk az állami iskolás fiúkkal, nemhogy flörtölni. A lány a haját az egyik ujjára csavarta, és kinyomta a mellkasát. Úgy tűnt, Harry nem bánta, mert ahelyett, hogy valójában arra figyelt volna, hogy miről fecseg, a melleit bámulta.
Louis felsóhajtott, és úgy döntött, ideje volt levetkőzni, mert ő volt az egyetlen, aki még mindig egy kibaszott gálára volt felöltözve. Levette a blézerét, majd kicsatolta a nadrágját, letolva azt a bokájáig. Levette a cipőit, amiket betett a szék alá. Aztán Louis szépen összehajtotta a pihenőszéken a nadrágját, mielőtt letakarta a törölközőjével. Most már a fürdőnadrágjában volt és ingben, így lassan elkezdte kigombolni, mielőtt teljesen levette.
Amikor megfordult, miután elrendezte a ruháit a pihenőszéken, meglátta Harryt őt bámulni, miközben megharapta az ajkát. Louis egy kicsit feszélyezve érezte magát, így megfordult, hogy megkérdezze Eleanortól, akar-e a medencébe menni vele. Ő felnézett a telefonjából és megrázta a fejét.
- Egy kicsit később, Louis.
- Mit csinálsz? – kérdezte közelebb lépve hozzá és lehajolva látta, hogy Instagramon lógott, kiválasztva a megfelelő filtert egy selfie-hez.
Louis a szemeit forgatta, és úgy döntött, egyedül megy a medencéhez. Belemártotta a jobb lábfejét a vízbe, hogy tesztelje a hőmérsékletet, és miután megbizonyosodott róla, hogy elég meleg, megfordult és lement a lépcsőn.
A víz a mellbimbójáig felért, majd lassan elkezdett Liam felé sétálni. Ahogy körbenézett, arra a konklúzióra jutott, hogy az emberek tényleg jól érezték magukat; volt egy DJ a sarokban, aki bulizenéket játszott az egész helyiséget bezengve, és mindenki vagy a medencében vagy azon kívül volt egy itallal a kezében, esetleg táncolt vagy beszélgetett. A fények tompábbak lettek, a medencét pedig már kivilágították.
Louis meglátta Harryt a hosszú asztalnál, ami tele volt vödörnyi pezsgőkkel és jéggel, Harry kezében egy pohár volt és Zaynnel beszélgetett.
- Szóval mi van veled és Zaynnel? – kérdezte Louis Liamtől.
- Megkérdezte, hogy ma is egy szobában alszunk-e.
- Mit csináltatok a bál estéjén?
- Um, csak csókolóztunk, mert nagyon fáradt volt.
Louis mosolygott magának, mert ő ténylegesen kiverte Harrynek. Önmagában ez nem volt verseny köztük, de mint mindig, jobban szeretett ő vezetni.
- Harry az elmúlt öt percben téged bámul amúgy – mondta neki Liam, mire Louis elpirult, gyorsan Harry irányába nézve, hogy meglássa, valóban őt bámulja. Louis gyorsan elfordította a fejét, aztán megkérdezte Liamet, hogy akar-e egy kör felest inni a medencebárnál.
Átúsztak az emberek tömegén a bárhoz, majd leültek a csak két megmaradt üres székre. Két kör tequilát rendeltek, így miután sót szórtak a kézfejükre, átmentek a felesivás egész folyamatán.
- Tudod, hogy még nem vagy felnőtt, igaz?
Louis elfordította a fejét, hogy meglássa Harryt a jobb oldalán, a víz alig ért neki néhány centivel a kulcscsontja alá. Louis a szemeit forgatta rá, aztán Harry egyik kezét a combjára helyezte a víz alatt.
- Jól nézel ki fürdőnadrágban.
- Nem – felelte Louis, és igen, talán tetszett neki, hogy Harry megdicséri őt. De aztán elkezdett azon gondolkozni, hogy mit akart tőle most Harry. – Mit akarsz?
- Kell, hogy legyen rá okom, hogy beszéljek veled? – kérdezte Harry ártatlanul.
- Um, igen?
- Most megsértődtem – biggyesztette a száját Harry, Louis pedig elütötte Harry vándorló kezét.
- Ne érj hozzám.
- Legutóbb nem panaszkodtál.
Louis kipirosodott, és azonnal körbenézett, hogy meglássa, meghallotta-e valaki. De senki sem figyelt rájuk, Liam pedig túl elfoglalt volt azzal, hogy Zaynnel beszélgessen.
- Szóval milyen sokáig kell várnunk, amíg felmehetünk a szobáinkba?
- Um, bármikor felmehetsz.
- Oké, akkor milyen sokáig kell várnom rád, hogy felgyere a szobába velem?
- Mi… miből gondolod, hogy ilyen dolgot tennék?
- Mert alig értem hozzád, és máris látom, hogy félkemény vagy abban a szűk fürdőnadrágodban.
Louis lenézett a farkára, de nem igazán látott semmit a víz alatt.
- Hazudsz.
- Igen? – kérdezte Harry, mire Louis lejött a székről, mert egy lány is a bárhoz akart jutni.
- A torta éjfélkor jön, szóval valószínűleg éjjel egyig itt maradok – azon találta magát Louis, hogy megválaszolja a kérdést.
- És mikor coming out-olsz? – kérdezte Harry, amitől Louis kezével eltakarta a száját. Harry felnevetett és megnyalta a tenyerét, persze, hogy így tett, mire Louis elhúzta a kezét.
- Gusztustalan vagy.
- Nagyon tetszik ez a medencés ötlet, mert senki nem láthatja a kezeimet – mondta neki Harry, aztán tenyerét Louis hátának aljára helyezte.
Louis Eleanor irányába nézett, de ő túlságosan el volt merülve a telefonjában, hogy ténylegesen észrevegye, mi történt.
- Hagyd abba – felelte Louis, amikor Harry keze lejjebb csúszott, le fenekének hajlatához. Azonban semmit sem tett, hogy megállítsa őt, mert a hasa összeszorult Harry érintésére és többet akart.
- Oké – mondta Harry Louis meglepetésére, majd elhúzta a kezét. Aztán megfordult és otthagyta Louis-t, a hátát bámulva.
Harry megtalálta a lányt, aki korábban leszopta őt, a medence egyik sarkában két barátjával. Semmit sem kellett mondania neki, csak megfogta tarkóját és nyitott szájjal megcsókolta őt.
Amikor Harry meglátta Louis-t levetkőzni a pihenőszékénél, teljesen beindult, és elképzelte magát, ahogy megdugja Louis-t a medencében, a bárnál, a falnál.
Azt akarta, hogy Louis meztelen legyen ma este, mert a fürdőnadrág, amit a fiatalabb fiú jelenleg viselt, megmutatta vastag combjait és tökéletes seggét. És a tény, hogy Louis olyan könnyen felejtőnek tűnt mindennel kapcsolatban, olyan ártatlannak, és fogalma sem volt arról, milyen dögös volt valójában, még jobban felizgatta Harryt. Semmit sem akart, csak kinyalni Louis-t, megharapni és megnyalni és megjelölni a seggét, amíg az teljesen ki nem pirosodik.
Amikor farkát a lány medencéjéhez nyomta, az elmosolyodott Harry ajkainak, mert valószínűleg azt gondolta, hogy ő volt az oka Harry merevedésének. Ó, ha csak tudta volna…
Louis nem tudta pontosan, kinek az ötlete volt, de egy órával később egy körben találta magát, ami körülbelül húsz emberből állt, közvetlenül a medence mellett. Két üveg vodka ment körbe, mindenki előtt volt egy feles pohár, és úgy tűnt, egy játékot játszanak, aminek a neve Én Még Sosem [Never Have I Ever].
Össze volt zavarodva, fogalma sem volt, hogy miről szól a játék, de Zayn berángatta Liamet, Liam pedig berángatta Louis-t. Eleanor, Niall, Barbara, Jade, Perrie és Harry is játszottak, Louis meg kissé félt, mert alkohol is járt vele.
- Szóval azoknak, akik nem tudják, hogyan kell játszani – kezdte el Niall, mindenkire nézve, aki Louis iskolájába járt. – Mindenki mond valamit, amit már csinált, például, Én Még Sosem aludtam el a tetőn, és azok, akik csináltak ilyet, azoknak inni kell egy felest. Majd abbahagyjuk, amikor az üvegek kiürülnek, és a vesztesnek meg kell csinálnia valamit, amit a győztes mond neki.
Louis úgy döntött, hogy nem tetszik neki ez a játék.
Niall kezdte a játékot azzal, hogy azt mondja, még sosem próbálta ki a drogokat, mire nyilvánvalóan mindenki ivott. Fél órával később Louis megtudta, hogy Eleanor, Liam és ő maga voltak az egyetlenek, akik még szüzek voltak az évfolyamában. Úgy tűnt, tévedett az iskolatársaival kapcsolatban (ismét); nem voltak szentek.
Louis vesztesnek érezte magát, és a tény, miszerint Harry nevetett és a fejét rázta (nyilvánvalóan ittasan – nyerésben volt), egyáltalán nem segített neki.
- Én még sosem csaltam meg senkit vagy segítettem valakinek megcsalni a másikat – felelte Eleanor, mire Louis majdnem, majdnem a pohárért nyúlt, de szerencsére Barbara a meglökte őt a könyökével a bordáinál. Harry és Jade ivott egy felest, Perrie meg megvakarta a tarkóját. Louis lenézett a hasára, majd feljebb húzta a fürdőnadrágját, hogy eltakarja.
- Én még sosem akartam nagyon megdugni valakit ebben a játékban – felelte Niall, mire Louis-t kivéve mindenki ivott egy felest. Még Eleanor is. Louis megdöbbent és szarul érezte magát, mert tapasztalatlan volt.
Húsz perccel később befejezték a játékot, és nem volt meglepetés, hogy amikor Harry nyert, Louis-ra vigyorgott, mert neki kellett mondania valamit, amit Louis megtesz.
- Azt akarom, hogy… sétálj a medence körül meztelenül.
- Kizárt! – tiltakozott Louis és megrázta a fejét, érezve, hogy az arca felhevül.
- Muszáj, ez a szabály – mondta neki Niall, mire Louis karba tette kezeit a mellkasa előtt.
De szerencséjére a DJ bejelentette, hogy hivatalosan is éjfél volt, és hogy egy perc múlva behozzák a tortát. Így Louis felállt a körből, boldogan, hogy volt mentsége nem teljesíteni a feladatot.
A torta csodálatos volt, ahogy ígérték, és miután mindenki elénekelte neki a Boldog szülinapot dalt, elfújta a gyertyákat, azt kívánva, hogy bejusson az Oxfordra.
Mindenki kapott egy szeletet, néhányan pedig hagytak maradékot, így Niall és Barbara azt gondolta, jó ötlet egy tortacsatát elkezdeni. Majdnem mindenki tortásan végezte, és most már az egész helyiségben rendetlenség volt, tele olyan emberekkel, akiket torta borított. Louis nem igazán szeretett ragacsos lenni, így kiszökött a fürdőszobába, hogy megmossa az arcát és a kezeit. Hála Istennek a torta nem került a hajába, különben ideges lett volna.
Az emberek éjjel egy óra körül elkezdtek felmenni a szobájukba, Louis volt az utolsó a medencénél, mert tájékoztatnia kellett néhány hotelben dolgozót, hogy mindent takarítsanak fel. Eleanor már a szobájukban volt a hatodik emeleten, felálomban, amikor Louis belépett.
- Boldog szülinapot, Louis – mosolyodott el, amikor Louis kijött a fürdőszobából, felöltözve az új kék pamutpizsamájába.
- Köszi – válaszolta, majd bemászott mellé az ágyba.
Megpuszilták egymást, mielőtt Eleanor azt mondta neki, hogy fáradt és aludni akar. Louis átböngészte a facebookját, amikor a telefonja elkezdett rezegni, jelezve neki, hogy üzenete érkezett. Egy olyan számról érkezett, amit Louis még soha nem látott korábban, de azonnal meg tudta mondani, hogy ki volt az.
Gyere át.
Louis: honnan van meg a számom?
Beírta Harryt a névjegyzékébe, mielőtt a válaszára várt.
Harry: elloptam Barbarától.
Louis: ??? aludni akarok. 
Harry: 482-es szoba.
Louis fújtatott magának, aztán lezárta a telefonját, igazából nem szándékozott átmenni a szobába. Öt perccel később úgy döntött, hogy nem tud aludni. Határozottan NEM fog felkelni és átmenni Harry szobájába.
Nem fog.
Louis kiszállt az ágyból, elvette a kártyát az ajtótól, csendben kiosont a szobából és becsukta az ajtót maga mögött. Úgy döntött, hogy lifttel megy le a negyedik emeletre, így nem lesz ideje újra átgondolni a dolgokat. Nem tudta elhinni, hogy valóban ezt csinálja, bemegy Harry szobájába, hogy Isten tudja miket csináljanak.
Louis kopogott az ajtón, de gyorsan meggondolta magát, és már el akart futni, amikor Harry kinyitotta az ajtót. Nem volt rajta póló, csak a farmerje és a zoknija.
- Szia – vigyorodott el, majd oldalra lépett egyet, hogy beengedje Louis-t.
Louis besétált, és meglátta, hogy Harry tévét nézett, miközben egy chardonnay üvegből iszogatott.
- Igénybe vetted a szobaszervizt? – kérdezte Louis, amikor Harry becsukta az ajtót.
- Ja.
- Nem szégyelled kihasználni a tényt, hogy a szüleim kifizetnek mindent, ugye? – kérdezte Louis, mire Harry hanyagul megrázta a fejét, elvéve az asztalról a megtöltött poharat.
- Kérsz egy kicsit?
- Inkább nem iszom utánad.
- Tudatában vagy annak, hogy már csókolóztunk korábban, igaz? – gúnyolódott Harry, Louis pedig megharapta az ajkát, elirányítva szemeit a tévéhez. – Akkor a barátnőd alszik?
Louis bólintott, aztán Harry odament leülni Louis mellé, aki ténylegesen csalódott volt, hogy nem csináltak semmit.
- Visszahoztad azt a lányt ide? – kérdezte Louis, megpróbálva beszélgetést létrehozni.
- Melyiket?
- Bármelyiket.
- Nem.
- Mit csinált neked?
- Leszopott.
Louis megharapta az arca belsejét.
- Féltékeny vagy? – ugratta Harry, mire Louis megrázta a fejét.
- Nem vagyok féltékeny valami cafkára – válaszolta, mire Harry a szemeit forgatta, mielőtt lenémította a tévét.
Louis szíve elkezdett gyorsabban verni. Még a fejét sem tudta elfordítani és rendesen Harryre nézni, mert Harry szó szerint megtámadta az ajkait, a hátára lökve Louis-t. Louis azonnal reagált azzal, hogy kezeit Harry csípőjére tették, miközben Harry bal kezét Louis tarkójára helyezte, közelebb húzva őt. Harry térdét Louis lábai közé tette, aztán a farkához nyomta. Egymás mellett feküdtek, úgy, hogy Harry félig az ő testén volt. Harry keze lemozdult Louis nyakától a hátsójához, és megszorította az egyik felét, olyan közel húzva Louis-t, amennyire csak lehetett.
- Kelj fel – rendelte el Harry, amikor elhúzódott Louis-tól, puffadt, nedves ajkakkal otthagyva őt.
Louis engedelmeskedett, és felállt. Harry felült az ágy végében, aztán széttárta lábait, közéjük húzva Louis-t. Attól, ahogy Harry felnézett Louis-ra, éhes kifejezéssel az arcán és sötét szemekkel, szűkebb lett Louis pizsamanadrágja.
- Vedd le azt a nevetséges inget – mondta neki Harry, Louis pedig így is tett, tájékoztatva őt, hogy az az ing egyedül többe kerül, mint mindene Harrynek együtt véve. Kigombolta, majd az ágyra dobta, kezei az oldalainál lógtak, miközben lenézett Harryre.
Hosszú ujjai megfogták Louis nadrágjának a szélét, mielőtt lehúzta azt a bokájáig. Louis arca kipirosodott, amikor kemény farka kiszabadult.
Harry megharapta a látványára az alsó ajkát, mert nagyobb volt, mint amit elképzelt (valószínűleg körülbelül tizennyolc centi), és vastag. Megnyalta az ajkait, miközben kezeit Louis térdei mögé helyezte, felfuttatva azokat a lábain, amíg meg nem markolta a seggét mindkét kezével. Combjai izmosak voltak és vastagok, és ő olyan gömbölyded volt.
- Baszki, olyan kurvára nagy a segged.
Megfordította Louis-t, hogy megnézze, szája nyáladzott a látványra. Nagy volt és kerek és határozottan a legjobb fenék, amit Harry valaha is látott.
Louis őrülten elpirult, és ténylegesen örült, hogy meg volt fordítva, így Harry nem láthatta milyen hatással volt rá.
- Akarod, hogy leszopjam a szép kis farkadat? – kérdezte tőle Harry, és megfordította Louis-t. – Akarod?
Louis torka kiszáradt, és csak annyit tudott tenni, hogy tehetetlenül bólintott.
- Ülj le az ágyra, gyerünk – utasította Harry, Louis pedig meg is tette.
Harry letérdelt Louis szétterpesztett lábai előtt, egyik kezét a jobb combjára helyezte, a másikkal megfogta a farkát. Louis felnyögött az érintkezéstől, mert még soha senki nem érintette meg a farkát, és hihetetlenül jó érzés volt. A tenyerein támaszkodott, lenézve Harryre, aki most már egy hosszú sávban nyalta meg a farkát az aljától teljesen a tetejéig.
Harry bevette Louis-t a szájába, teljesen amíg Louis teteje el nem érte Harry torkát. Ez volt a legjobb dolog, amit valaha is érzett eddig, és szó szerint a testének minden izmát érezte megfeszülni.
- Harry – lehelte, mire Harry felnézett rá, szemei csillogtak és sötét zöldek voltak. És baszki, ez volt a legdögösebb dolog, aminek Louis valaha is szemtanúja volt. Tényleges gondolkodás nélkül kinyújtotta egyik kezét, hogy ujjaival beletúrjon Harry rendezetlen hajába. Nem várt módon puha volt az ujjbegyei alatt, és úgy tűnt, Harry élvezi, mert hümmögött Louis farka körül. A tetején körözött a nyelvével néhányszor, mielőtt úgy megszívta, mintha az élete függene tőle.
- Közel vagy, bébi? – kérdezte, hangja rekedt volt.
Louis bólintott, és valóban érezte az orgazmust felépülni a gyomrában. Amikor Harry kezeibe vette a golyóit, úgy érezte, sírni fog, mert annyira kurvára jó érzés volt.
- Nézz rám – utasította Harry abban a pillanatban, hogy Louis szemei hátra fordultak a fejében szinte. – Ez az a szemforgatásod, amit szeretek – tette hozzá, Louis pedig mondott volna viszonzásként valami szarkasztikusat, ha nem lett volna túl elfoglalt azzal, hogy elélvezzen éppen ott és akkor. Annyira hirtelen volt és elsöprő, Louis semmit sem tudott tenni, csak Harry nevét nyögni.
Harry mindent lenyelt, amit Louis adott neki, aztán elkezdte kiverni neki, amíg visszatért az eddigi legjobb orgazmusából.
- Boldog szülinapot – lehelte Harry Louis ajkainak, amint felállt és odahajolt hozzá, hogy megcsókolja. Aztán leült Louis mellé, és elélvezett néhány gyors rántással a masszív farkán. Louis még mindig elpirult a méretén, ami még egy dolog volt, amiben Harry jobb volt. – Éhes vagy? – kérdezte Harry, mire Louis megrázta a fejét, még akkor is, ha igazából evett volna egy kis jégkrémet vagy valamit.
Válaszul megvonta a vállát, Harry meg a szemeit forgatta, felállt és elvette a szobaszerviz menüt.
- Válaszd ki, amit akarsz – mondta Louis-nak, aki felhorkant.
- Nos, amúgy is én fizetek.
Harry a szemeit forgatta, majd visszafeküdt az ágyon, a mennyezetre bámulva. Louis elmondta neki, hogy csokoládé szuflét akar, Harry pedig nem tehetett róla, de kigúnyolta ezért.
Amikor a szobaszerviz megérkezett, Louis eltűnt a fürdőszobában, hogy senki se lássa őt meg. Egy pillanatra megnézte magát a tükörben; a nyaka piros volt, az arca rózsaszín, és még sosem nézett ki olyan rendezetlenül, mint akkor.
Amint biztosra tudta, hogy tiszta volt a levegő, kisétálva a fürdőből Harryt törökülésben látta meg az ágyon, valamiféle croissant-t evett, amit Louis reggelire tervezett megkóstolni. Leült Harry mellé, és egy filmet néztek, miközben ettek, alkalmanként kigúnyolva a rossz színészeket.
- Vissza kellene mennem – szólalt meg Louis éjjel háromkor, amikor a filmnek végre vége volt.
- Aludhatsz itt.
- Mi van, ha Eleanor felébred?
Louis magát is meglepte azzal, hogy igazából nem vetette el a javaslatot.
- Akkor? – kérdezte Harry, mire Louis felsóhajtott.
Őszintén szólva túl fáradt volt ahhoz, hogy ténylegesen azzal zavartassa magát, hogy kikeljen az ágyból, így csak becsúszott a takaró alá. Harry ment először a fürdőszobába, majd kijött néhány perccel később, szappan és fogkrém illata volt.
Az ágyban feküdtek Isten tudja, milyen hosszú ideig (talán percek voltak, de óráknak tűntek), amikor Harry a hátáról az oldalára fordult és szemben volt Louis-val.
- Mi az? – kérdezte Louis, mire Harry megrázta a fejét, mielőtt megfogta Louis tarkóját és összenyomta ajkaikat. Louis felsóhajtott a csókba, Harry pedig jobb lábát áttette a derekára, hogy közelebb legyenek egymáshoz.
A csók nem volt durva vagy sietős; lassú volt és lusta, mintha senki sem siettette volna őket és a világ összes ideje a rendelkezésükre állna. És furcsa volt Louis-nak valóban így érezni, mintha nem lenne gondja a világban és azt csinálhat, amit csak akar.
Ez ijesztő volt, de tetszett neki, és azon találta magát, hogy azt kívánja, bárcsak sosem érne véget.

2 megjegyzés:

  1. Sziaaa 😊
    Oh, szent egek!! Ez a rész is valami isteni volt 😍😜
    Nagyon bírom, hogy mennyire unja már El-t! 😂 de amúgy tényleg annyira unalmas és olyan irritáló egy személy 😏
    Uh, nagyon vártam a szülinapi medencés bulit és ahh, ez jobbra sikeredett, mint gondoltam, hogy lesz! Harry a sárga fürdőnadrágjában... Imádtam azt rajta 😍😜 Louis meg kis féltékeny volt 😊 Ahh, ahogy Harry bámulta Louist miközben levetkőzött, te szent egek!! Meg amiket gondolt, hogy mit csinálna vele... Huh, hát szeretném ezt mind olvasni! 😅 jesszusom, imádom a mocskos szájt!
    Meg ahogy beszéltek a bárnál 😂Harry meg fogdosta... Oh, végeeem😭
    Imádom olvasni őket, mindig jókat nevetek rajtuk, ahogy piszkálják egymást 😂
    Jaj meg hát az is, mikor érdeklődik Liamtől, hogy mit csináltak Zaynnel. Csak nehogy ők már tovább jussanak, mint Louisék 😂 Nagyon nevetek rajta 😂
    Én még soha játék is jó volt, mikor Louis inni akart, a megcsalásnál, és a megdugás résznél még El is ivott?? Wow. Louis meg azért nem ivott, mert hát őt fogják megdugni 😅😂
    Ajj, azért megnéztem volna, hogy Louis hogyan sétál meztelenül a medence körül 😏 bár ez így volt jó, Harry amúgy is láthatta utána meztelenül Louist 😜 szóval jobban járt így az biztos!
    Tudtam, hogy át fog menni! Harrynek nem lehet ellenállni, és Louis is nagyon akarta, hogy legyen megint valami! 😜 De olyan cuki volt, mikor csalódott abban, hogy nem csinálnak semmi olyat, aww! Viszont aztán csak lett valami 😍😍
    Oh istenem, én kihaltam, teljesen! Djxnkykyky Mi lesz velem akkor, ha ténylegesen megtörténik köztük a dolog?? Szerintem akkor végleg eltűnök majd az élők sorából 😅
    Imádom őket! 😍😍😍 Louis ott aludta Harryvel!! Aww, nem bíroooooom!
    És a végén az a csók, aww, totálisan elolvadtam 😍😍😍😭😭😭
    Végem van! Imádooooom!
    Amúgy kivi leszek El mit szól, hogy Louis nem volt mellette😬 Meg arra is, hogy mik lesznek ezek után! Mskskyllslsls
    Kösziii, hogy fordítod! Annyira örülök, hogy olvashatooom💕😍
    Várom a kövi pénteket!!
    Puszi 😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helló! 😊
      Örülök, hogy tetszett.
      Hát igen, egyre nehezebben megy neki, amin mi jókat szórakozhatunk 😀
      Bizony, azt az ikonikus sárga fürdőnadrágot nem volt nehéz elképzelni, mindenki imádta rajta 😀 Az biztos, hogy sok mindent olvashatunk majd ezekből, ennyit mondhatok 😉
      Harry nem bír magával xd
      Ahh igen, én is nagyon imádom minden alkalommal :3
      Jaja, muszáj neki lennie mindenben a legjobbnak 😀
      Hát El sem olyan ártatlan, mint azt Louis gondolta, szegényke egy kis álomvilágban élt ezek alapján. Így van 😀
      Így van, Harrynek ez megvolt így is meg úgyis, a kis szerencsés.
      Nagyon adtam azt a részt, Louis sem bír magával, ha Harry közelében van, hála az égnek 😀 Milyen kis mohó lett.
      Hát előfordulhat, de azért légy erős, mert jó kis részek lesznek még 😉
      Örülök, hogy tetszett 😊
      Annyit mondhatok, hogy hamarosan kiderül.
      Nagyon szívesen, imádtam csinálni én is 😊
      Pár nap és itt is lesz az új 😘

      Törlés