2019. szeptember 6., péntek

3. fejezet

Helló! 😊
Már itt is van az új rész, ami... hát akcióban és váratlan fordulatokban bővelkedik 😉 Kíváncsi vagyok, mi lesz a véleményetek, írjatok bátran! Ó, és köszöntöm köreinkben az új követőket, ajánlom figyelmetekbe a feliratkozás lehetőségét is! 😊
Azt nem tudom említettem-e már, ha nem, akkor most jelzem, hogy ez a történet összesen 24 részes, csak hogy ne érjen váratlanul senkit, ha korábban elérünk a végéhez.
Ennyi lettem volna mára, találkozunk újra a jövő héten!
Kellemes olvasást és kitartást a sulihoz! 😘📚






3. fejezet

Amikor Louis visszatért a földszintre, még több ember volt összeszorulva a házban, és kezdte klausztrofóbiásnak érezni magát. Eltervezte, hogy ragaszkodni fog Liamhez egész este, és talán még megengedi magának azt, hogy igyon egy pohárkával abból, ami a legjobb (erről konzultálnia kellett Barbarával). Azonban tudta, hogy ez nem lesz lehetséges abban a pillanatban, hogy meglátta őt a nyelvét ledugni Niall torkán a nappali sarkában.
Ha Louis őszinte akart lenni, ő is akart valakivel csókolózni, valószínűleg a barátnőjével. Mindig kíváncsi volt arra, mit szerettek az emberek annyira a csókolózásban, miért mondta mindenki, hogy szórakoztató.
Megígérte magának, hogy megkérdezi Eleanortól benne van-e, a következő alkalommal, amikor látja őt, ami valószínűleg vasárnap lesz a templomban.
A nappali tele volt olyan emberekkel, akiket nem is ismert, vagy fel sem ismert, ami azt illeti, táncoltak, ittak és csókolóztak. Fogalma sem volt, hogy milyen zene ment, valami arról, hogy irányítják a várost ma este.
- Szerezzünk egy italt – javasolta Liamnek, mert a legjobb dolog, amit csinálhat az ember egy buliban, amikor nem tudja, hogy mihez kezdjen magával az az, hogy szerez egy italt.
A konyhába indultak, ami nem volt annyira foglalt és zsúfolt, mint a nappali, hála Istennek.
Meglátta Zaynt a pultnak dőlve, megosztva egy joint-ot valami másik sráccal, akit Louis nem odaillőnek talált.
- Uh… hol kaphatok egy kis vizet? – azon találta magát, hogy megkérdezi Zayntől, aki olyan nézéssel illette őt, mintha a leghülyébb dolgot mondta volna a világon.
- Vizet? – kérdezte Zayn vigyorogva, habár nem Louis-ra nézett, hanem Liamre. – Hogy hívnak titeket?
- Én Liam vagyok, ő pedig Louis – válaszolta Liam gyorsan, mire Louis hitetlenkedően nézett rá, mert Liam igazából elpirult és nem igazán beszélgetett idegenekkel, ő inkább a félénk típus volt.
- Liam – ismételte meg Zayn, Louis-nak meg deja vu érzése támadt tegnap estéről, amikor Harry megismételte a nevét.
- Te is szeretnél egy kis vizet, Liam?
- Uh, én egy sört szeretnék, kérlek – válaszolta Liam, mintha Zayn pincér lenne.
- Akkor oké.
Zayn odaadta a joint-ot a mellette lévő srácnak és elküldte őt, mielőtt megfordult, hogy két piros poharat vegyen elő a műanyag zacskóból.
Az egyiket megtöltötte Stella Artois-val, a másikat pedig sima vízzel, aztán a kezükbe adta a poharaikat.
- Találkozunk később – felelte inkább Liamre nézve, mint Louis-ra, mielőtt elsétált.
- Flörtöl veled – mondta Louis Liamnek, amint egyedül maradtak.
- Mi? Nem, nem flörtöl. Ugye?
- Számít ez? Ő egy fiú, Liam. Te fiú vagy… várj. Te… te nem vagy meleg, ugye?
Liam vállat vont, mire Louis szemei kitágultak.
- Honnan tudod egyáltalán? Még soha nem csókolóztál senkivel!
- Én inkább mindig is Mr. Greent preferáltam, mint Mrs. Ridge-t, vagy bármelyik másik tanárnőt, ami azt illeti. De kérlek, ne ítélj el, Louis, csak Barbara tudja.
Louis a homlokát ráncolta, nem igazán volt biztos benne, hogyan érezzen azzal kapcsolatban, hogy az előbb coming out-olt neki a legjobb barátja. Ha belegondolt, ő is mindig Mr. Greent preferálta, a fiatal franciatanárt, inkább, mint Mrs. Ridge-t. De… ez nem jelentett semmit, ugye?
Meleg kiborulásom van éppen? Barátnőm van, az Isten szerelmére! Melegnek lenni helytelen.
Rendes italra van szükségem.

De Zayn már elment, és Louis nem igazán ismerte ki magát a konyhában, vagy hogy milyen italokat kellene és nem kellene összekevernie, mennyi volt a túl sok.
- Szóval… kavarni „akarsz” Zaynnel? – kérdezte Louis, még mindig lesokkolva és furcsán érezve.
- Úgy értem… dögös, de… sokkal tapasztaltabb és soha nem kezdene olyan valakivel, mint én.
Louis erre semmit sem mondott; helyette küldetésül tűzte ki magának, hogy megkeresse Zaynt és kérje meg őt, hogy mondja meg a legerősebb italt, amiből sokat megihat anélkül, hogy alkoholos kómába kerülne.
Visszaindultak a nappaliba, de az első dolog, amit meglátott, az Harry volt, ahogy egy szőke hajú lánnyal csókolózik, aki lovaglóülésben ült az ölében. Louis felhorkant a lány ruha választásán; egy szűk miniszoknya, amiből most már a bugyija is kilátszott, egy crop top, ami nem igazán tartotta vissza a melleit, a magas sarkúja pedig valószínűleg magasabb volt magánál Louis-nál.
Szóval Harry a lányokat és fiúkat is szereti…
- Nagyon szükségem van egy erős italra – mondta Liamnek, aki körbenézett Zayn felé intve, aki most egy izmos sráccal beszélt az ajtónál, akinek sok tetoválása volt és kopasz volt. Látta Zaynt a másik srácnak adni egy kis pénzt, mielőtt néhány kis csomagot kapott, amikben biztos porcukor volt.
Az izmos srác egy kezét Zayn vállára tette, miután cseréltek, aztán mondott neki valamit, mielőtt elment, becsukva az ajtót maga mögött.
Zayn elégedetten elvigyorodott, majd megfordult, hogy visszasétáljon a nappaliba, az irányukba kacsintva, ahogy elhaladt mellettük. Megütögette Harry térdét, aki elhúzódott a lánytól és suttogott valamit a fülébe. A lány bólintott és elmosolyodott, mielőtt felállt Harry öléből és követte őt a kanapéhoz.
Zayn megtisztította a kanapét a pároktól, akik közel voltak ahhoz, hogy szexeljenek, aztán leült Niallel, Babarával, a sráccal, akivel megosztotta a joint-ot, Harryvel és a lánnyal.
Kiterítette a zsebének tartalmát az asztalra; öt kis fehér csomag, a cigarettái és a gyújtója. Liam és Louis figyelték őket, és valószínűleg nagyon furcsának tűntek, amiért csak bámulták őket, de nem volt jobb dolguk, Louis pedig elgondolkozott azon, jól tette-e azt, hogy idejött.
Harry felnézett kettőjükre és elvigyorodott, megütögetve az üres helyet mellette, éppen elég volt Liamnek és Louis-nak, hogy elférjenek ott. Liam ült le elsőnek, ami azt jelentette, hogy Louis-nak nem kellett Harry mellett ülnie.
- Baszki, nem maradt papírpénzem. Van valakinek egy öt fontosa? – kérdezte Zayn, miközben kutatott a zsebében.
- Nekem van – azon találta magát Louis, hogy ezt mondja. Mindenki megfordult, hogy ránézzen. – Az emeleten. A, uh, a táskámban.
- Tudnál hozni mondjuk… hatot? Vagy hetet. Nem akarsz kokaint felszívni, ugye? – felelte Zayn, mire Louis szemei kitágultak.
Szóval nem cukor volt, hanem illegális drog. Szent szar.
- Uh. Igen. Hozhatok.
Felült, és mielőtt elsétálhatott volna, Zayn megkérte, hogy hozzon egy bankkártyát is, Isten tudja, mire.
Ha azt tervezik, hogy kirabolnak engem, ordítani fogok, gondolta Louis, miközben remegő kezekkel kinyitotta a pénztárcáját, aztán kihúzta a háromszáz dollárost, négy ötven dollárost, aztán megfogta a Visa kártyáját (egy kisebb összegű pénzzel rajta), és visszament a földszintre.
Amikor visszaért a kanapéhoz, Liam már Zayn és a szőke lány között ült, ami azt jelentette, hogy Louis végül is Harry mellett ült. Leült mellé, aztán a cuccokat az asztalra helyezte, amelyeket a pénztárcájából szerzett.
- Azt a kurva, még soha nem láttam ennyi pénzt egész életemben – felelte Harry, a szőke lány felnevetett, habár ez nem volt nagyon szükséges. És ezen kívül, olyan fajta nevetése volt, amit Louis abszolút utált; a hangos, hamis, ami inkább egy kecskéhez illene, nem egy embernek.
Louis-t kivéve mindenki megkapta a pénzt, és miután egyértelművé tette, hogy vissza akarja kapni a pénzt, Zayn csomagot csomag után nyitott ki, kiterítve a fehér port az asztalon.
Louis nem akarta, hogy bármi köze is legyen ehhez; nem tetszett neki az a gondolat, hogy illegális drogok szó szerint méterekre vannak tőle. Mi van, ha a rendőrök zavarják meg a bulit? Mindannyian börtönben fognak kikötni, és bár Louis tudta, hogy az apja abban a pillanatban kiszedné őt onnan, hogy bedobják egy cellába, biztos volt benne, hogy a szülei megölnék őt.
Szóval az volt a legjobb, ha csak figyelt, szeretett figyelni, megfigyelni. Liamnek is volt egy papírpénz a kezében, de nem tudta, mit csináljon, így csak követte Zaynt. Feltekerték a pénzt, aztán vártak Zaynre, hogy szétválassza a kokaint vékony csíkokba Louis bankkártyájával.
Zayn volt az első, aki lehajolt, egyik ujját az orra bal oldalára nyomta, a feltekert pénzt pedig a jobb orrlyukához tette. Aztán fejét tovább mozgatta az asztal mentén, felszívva elsőre az egész csík kokót.
Utána mindenki követte, és a légkör sokkal lazábbá, lustábbá változott meg, nevetéssel és lényegtelen csacsogással megtöltve.
Louis meglátta Harry pupilláit kitágulni, amint befejezte az egyik csíkot, mielőtt elhajolt, hogy ajkait a szőke lányéhoz nyomja. Nem tartott sokáig, mert a lány elhúzódott, hogy még egy csíkot felszívjon, Harry pedig ekkor irányította át figyelmét Louis-ra.
- Szóval nincs barátnő ma este? Szakítottatok vagy valami?
Louis egy bosszús nézéssel illette őt.
- Nem. Ő csak… nem volt meghívva.
- Nem? Azt hittem, szereted őt.
- Szeretem! – vitatkozott Louis, mire Harry nevetve megrázta a fejét.
- Valószínűleg jobban fogod szeretni őt, amint leszopja a farkadat. Vagy még mindig vársz a házasságig?
Louis elpirult és figyelmen kívül hagyta őt.
- Akarsz egy próbát? – váltott témát Harry, sötétzöld szemei Louis-éba bámultak.
- Nem, köszi.
- Ne már, csak egyet. Imádni fogod, ígérem.
Louis szemei Liamre tévedtek, aki éppen a második csík kokóját szívta fel, Zayn kéjes szemekkel figyelte őt. Aztán bólintott, mire Harry elvigyorodott a kezébe adva a feltekert pénzét és elkülönítve egy csíkot Louis-nak.
- Oké, most pedig hajolj le és csináld ugyanazt, amit én csináltam, de egyszerre.
Louis éppen ezt akarta tenni, de lefagyott, amikor Harry keze megfogta a tarkóját. Nem törték meg a szemkontaktust, amikor Harry lefelé irányította Louis fejét, és nem mozdította el a kezét, még akkor sem, amikor Louis befejezte a csík felszívását és visszaült.
Érezte, hogy a hangulata megváltozik, ahogy átcsúszott az eufória állapotába, aztán hátra dőlt a kanapén, mert körbe akart nézni a szobában és az embereket figyelni hirtelen.
Mindenki máshogy reagált a drogra; Barbara és Niall nevettek valamin, ami határozottan kevésbé volt annyira vicces, mint ahogy azt ők gondolták, a szőke lány depressziós lett és az életéről panaszkodott… és. Oké. Zayn és Liam csókolóztak.
Mármint szó szerint csókolóztak. Nyelv meg minden. Louis félve figyelte őket, nem hitt a saját szemeinek. Ez nem történhetett meg.
Louis furcsán érezte magát… féltékenynek igazából. Miért lenne féltékeny? Azért, mert Liam ténylegesen többet kapott Zayntől, mint ő kapott Eleanortól ebben az elmúlt öt évben? Legnagyobb valószínűséggel.
De túl büszke volt ahhoz, hogy bevallja. És mindketten fiúk voltak, ez bűn, Louis pedig nem akarta áthágni Isten szavát.
Gondolatait félbe szakította egy kéz a combján, majd felnézve Harryt látta meg őt bámulva, szemei sötétebbek voltak, mint korábban, ajkai kissé elváltak.
- Nem azt mondtad, hogy szükséged van egy erős italra? – kérdezte Harry, mire Louis automatikusan bólintott, szemei nem hagyták el Harry ajkait valamilyen oknál fogva. – Gyere velem.
Louis szemei felnéztek Harryre, aki most már felállt és a konyha felé sétált. Követte a magasabb fiút, aztán pontosan mellette állt meg.
- Mit szeretnél?
- Uh… valamit, ami jó ízű.
- Mi? – kérdezte Harry, majd elkezdett nevetni. – Louis, az ember nem az ízéért iszik alkoholt, azért iszod, hogy berúgj tőle. Ha olyan valamit akarsz, ami jó ízű, szerezhetek neked mangólevet.
Louis vékony vonalba húzta ajkait, majd Harry kivett egy piros poharat a zacskóból, aztán furcsán hosszú ujjait egy doboz sör köré fonta.
- Ittál már valaha sört?
- Nem – vallotta be Louis kicsit szégyenkezve.
- Próbáltál már ki ténylegesen alkoholt? És a bor és a pezsgő nem számít.
Louis megrázta a fejét, mire Harry felhorkant, amitől Louis dühös lett, mert Harry ismét gúnyolódott vele, azt gondolva, hogy ő jobb Louis-nál. Ami messze volt az igazságtól.
- Idd meg, nem fog fájni.
- De ez… ettől nem lesz az embernek nagy hasa? – kérdezte Louis, és azt kívánta, bárcsak ne tette volna, de az apja mindig ezt mondta neki, hogy a sörivástól az emberek felpuffadnak és nagy hasuk lesz.
Harry a homlokát ráncolta, majd elvigyorodott (úgy tűnt, csak ezt csinálta; vigyorgott, mint egy seggfej), aztán felhúzta fehér ujjatlan felsőjét, felfedve mellkasát és ó, Istenem. Louis látta a V-vonalát, és rendkívül féltékeny volt, illetve bizonytalan, mert neki csak egy petyhüdt hasa volt, amitől két éve próbál megszabadulni.
Harry lenézett a saját testére, mielőtt elengedte az ujjatlan felsőjét.
- Az apád hazudott, úgy tűnik.
Louis öntudatosan meghúzta a pólóját és kivette a poharat Harry kezéből, mielőtt ivott egy kortyot. Nem volt olyan rossz, de nem sorolná be a sört a kedvenc top öt itala közé sem.
- Látod? Nem haltál meg, ugye? – gúnyolódott Harry, mire Louis megfordult, otthagyva őt.
Nem tudja, mi történt, vagy kinek az ötlete volt pontosan, de egy körben kötött ki a padlón Niall és Liam között, egy üres vodkás üveg volt a kör közepén, amelyet húsz ember vett körbe. Úgy tűnt, egy játékot játszanak, aminek az a neve, hogy „üvegezés”, de ő még soha nem hallott erről egész életében.
Azonban amint Niall elmagyarázta neki, Louis tudta, hogy semmit sem akart kezdeni ezzel a játékkal, mert még sosem csókolt meg senkit rendesen egész életében, és mindannyian kinevetnék őt.
Ó, és hűséges vagyok a barátnőmhöz, persze.
Az utolsó dolog, amire szüksége volt az az, hogy ezek a szegény gyerekek nevessenek a tapasztalatlanságán. Nekik tapasztalatuk volt, neki pénze, Louis pedig azt gondolta, hogy mégis ő nyeri ezt a csatát.
És mert Isten utálta őt valamilyen ismeretlen oknál fogva, az első pörgetés nála állt meg, aztán a második azon a szőke lányon, akivel Harry csókolózott.
- Uh… én nem játszhatok… nekem… nekem barátnőm van – felelte, mire mindenki a szemeit forgatta felnyögve és azt mondva neki, hogy a lány sosem tudná meg.
Louis soha nem teljesített jól nyomás alatt, így letenyerelt a földre a térdein a kör közepén, hogy egy rövid csókot nyomhasson a szőke lány ajkaira.
Amikor visszaült, meglátta Harryt (aki Niall mellett ült), rá bámulva, miközben az ajkát harapdálta, majd rájött Louis, hogy valószínűleg Niallnek és Harrynek is teljes rálátást biztosított a seggére. Arca elpirult, és remélte, hogy nem gondolták meg magukat vele kapcsolatban csak azért, mert kövér volt a feneke.
Mióta érdekel, hogy néhány szegény gyerek mit gondol rólam?
A következő körben Niall volt és egy Josh nevű srác, Louis pedig meglepődött, hogy Barbara nem is bánta, igazából éljenzett nekik. Harry megcsókolta Zaynt, Liam megcsókolt egy lányt, akit Louis még soha nem látott korábban, két másik ember is csókolózott, Niall és Harry, aztán Liam és Barbara.
Barbara következett, hogy pörgessen, ami Harrynél állt meg, aki megszívta Barbara alsó ajkát kicsit, mielőtt pörgetett. Az Liam és Louis között állt meg, így Louis odébb mozdult az üvegtől, de Niall egy helyben tartotta őt, elmondva neki, hogy ebben a játékban nem csalhat.
De Louis nem csókolhatott meg egy fiút… mit gondolna róla mindenki? Mi van, ha valaki elmondja Eleanornak? Vagy a szüleinek?
Nem csókolhatott meg egy fiút, főleg nem Harryt.
- Én nem vagyok meleg – felelte, mire mindenki felnevetett.
- Egy kicsit mindenki meleg, haver – mondta neki Niall, Harry meg máris közelebb mozgott, csücsörítve ajkával egy gúnyolódó módon.
Louis ismét tiltakozni akart, de hirtelen meghallott valakit kiabálni, aztán szirénák hallatszottak az úton.
- ZSARUK! – kiáltotta egy lány, mire mindenki azonnal felállt, az emberek máris kezdtek meglépni.
Louis pánikba esett, és egyre nehezebb volt neki a lélegzés. A nappali másodpercek alatt kiürült, piros poharak voltak szétszórva a padlón, a megmaradt fű még mindig az asztalon volt.
- Mozogj! – mondta neki Harry, éppen ahogy a zsaruk félreálltak Niall háza előtt. Zayn megfogta a drogot az asztalról és a hátsó zsebeibe nyomta őket, mielőtt Liamet a csuklójánál fogva maga után húzta. Úgy tűnt, mindenki hátul ment ki, így amikor Harry abba az irányba lökte Louis-t, engedelmeskedett, gyorsan követve Liamet.
Abban a pillanatban léptek ki a házból, amikor a rendőrök kinyitották az ajtót és egy üres házat találtak. Louis szemei kitágultak, amikor meglátta, hogy át kell mászniuk egy kerítésen azért, hogy ne kapják el őket. Ő nem mászhatott, új farmer volt rajta és nem volt elég izma, de akkor is megpróbálta megfogni a beton falat és felemelni magát Liam után.
Felkiáltott, amikor valaki erős kezei megfogták a csípőjét, és gyakorlatilag átdobta őt a falon, mintha a súlya semmi sem lenne. Az utolsó dolog, amit látott, az két rendőr volt, ahogy a falhoz szegezi Harryt, két kezét a tarkójához tetették vele.
Louis szarul érezte magát, mert Harry szó szerint megmentette őt attól, hogy letartóztassák, és elvitte helyette a balhét.
Zaynnel, Liammel, Niallel és Barbarával várt együtt valami nagy bokrok mögött, hogy elmenjenek a rendőrök.
- Mit fognak csinálni vele? – kérdezte Louis Zayntől, amikor visszatértek a házba, ami most már üres volt.
- Őrizetbe veszik, amíg az anyja le nem teszi érte az óvadékot.
- És az mikor van?
Zayn vállat vont.
- Ne aggódj, nem ez az első alkalom, hogy letartóztatják. Rendben lesz.
Louis megnémult.
Amikor befejezték a ház kitakarítását, leültek a kanapéra, és azon dolgok ellenére, amik csak néhány perccel ezelőtt történtek, Zayn akkor is előszedte a füvet.
- Nem ez az első alkalom, hogy a zsaruk tönkreteszik az egyik bulinkat. Igazából nem is lenne buli a rendőrség nélkül – magyarázta Niall, miközben Barbara meggyújtotta a joint-ját.
Zayn telefonja megcsörrent, majd előszedte a zsebéből.
- Igen? Szia, haver. Mennyi? Azt a kurva. Oké. Mi? Uh… holnap, azt hiszem. Nem tudom. Oké. Szia.
Zayn letette a telefonját az asztalra, majd Niallre nézett.
- Harry volt. Az óvadéka tízezer font.
- Mi? – kérdezte Louis meglepetten.
- Általában kétszáz vagy háromszáz font szokott lenni, amit elég könnyű összeszedni egy hét alatt. De tízezret? Ez őrület, az anyjának nincs ennyi pénze.
- Azt sem tudja, hogy börtönben van.
Louis rájuk bámult egy másodpercre, mielőtt megharapta az ajkát.
- Hol van a legközelebbi bankautomata? – kérdezte, mire mindenki ránézett meglepetten.
- Miért?
- Leteszem az óvadékát.
- Whoa, az…
- Azért tartóztatták le, mert segítenie kellett nekem, szóval úgy gondolom, tartozok neki ennyivel.
- De nem tartozol neki tízezer fonttal – felelte Zayn.
- Ez így van – azon találta magát Louis, hogy ezt mondja. Mikor lett ilyen nagylelkű? Talán abban a pillanatban, amikor Harry megmentette őt egy életre szóló büntetéstől a szüleitől.
- Pont a rendőrség mellett van… hí… hívhatok egy taxit – javasolta Niall, amire Louis bólintott, mielőtt felment az emeletre, hogy összeszedje a Burberry kabátját és a pénztárcáját.
Még mindig nem tudta elhinni, hogy milyen estéje volt. Több minden történt négy óra alatt, mint a tizenhét éves létezésében. Most pedig taxizott. Egy olyan ülésen ülve, amin már sok ember ült előtte.
Több pénzt adott a taxisnak, mint amennyit kellett volna, mielőtt kiszállt a taxiból és egy bankautomatához sétált. Készpénzben levett tízezer fontot a Visa kártyájáról (erre a hónapra az utolsó pénze volt a kártyán), mielőtt elindult a rendőrség lépcsője felé.
Louis nem tudta elhinni, hogy ténylegesen egy rendőrségen van. A recepció szerű asztalhoz sétált.
- Uh… azért vagyok itt, hogy letegyem az óvadékot Harrynek?
- Harry Styles?
- Uh… azt hiszem?
- Te Zayn Malik vagy?
- Um. Nem.
- Akkor ki vagy?
- Louis vagyok.
- Milyen Louis?
- Louis… Malik – felelte bepánikolva. Ha megadja az igazi nevét, az apja lehet, hogy megtudja.
- Ki kell töltened ezt a nyomtatványt.
A kezébe adtak egy papírlapot. Csak annyit kellett tennie, hogy leírja a nevét, születési dátumát és címét.
- Tizennyolc éves vagy, igaz, gyerek? Mert nem tehetsz le óvadékot senkiért, ha kiskorú vagy.
- Igen… igen, tizennyolc vagyok – dadogta Louis, mielőtt megváltoztatta a születési dátumát, aztán visszaadta a papírt.
- Hol van a pénz?
- Itt.
Odaadta a százdollárosokat, és miután a tiszt betette azokat a gépbe, amely megszámolja a pénzt, megkérte Louis-t, hogy kövesse őt. Bizonytalan léptekkel és zsebekben lévő kezekkel Louis így is tett.
Átment egy félhomályos folyosón, ami szigorúan egészségtelennek nézett ki, mielőtt megálltak egy vas zárka előtt.
- Kint vagy, Harry Styles – felelte a tiszt.
Harry egy kis ágyon ült a sarokban a cipőire bámulva. Felnézett, és a szemei Louis-n landoltak, a meglepődés tisztán kivehető volt arcán.
- Louis?
A tiszt kinyitotta a cellát, Harry pedig kilépett, még mindig meglepődve, de már vigyorogva.
- Szóval honnan jött az, hogy te teszed le értem az óvadékot? – kérdezte tőle Harry néhány perccel később, amikor taxira vártak.
- Nos… nem mintha akartam volna. Valamennyire kötelező volt, mert megmentettél attól, hogy elkapjanak engem.
- Semmi köszönöm?
- Nekem kellene ugyanezt kérdeznem – válaszolta Louis, mire Harry bólintott.
- Korrekt – nevetett fel Harry.
- Nem fázol?
- Mi van? Fel akarod ajánlani nekem a kabátodat?
- Kizárt – mondta Louis, mire Harry megrázta a fejét. – Szóval hová mész most? Kitegyelek a házadnál?
- Uh, igen.
Szóval Harry elmondta a taxisofőrnek az ő címét először, aztán Louis Niall címét. Nem tehetett róla, de Harry háza után nézett, amikor a taxi megállt.
Elég kicsi volt és szűknek tűnt, éppen ahogy a többi ugyanolyan téglaházak, amik az úton sorakoztak, szó szerint egymáshoz tapadva.
- Köszi, haver – felelte Harry, mielőtt kiszállt a taxiból.
Louis figyelte őt felsétálni az ajtajához, mielőtt kivette a kulcsait és belépett, becsukva az ajtót maga mögött. Elgondolkozott azon, hogyan reagálna Harry anyja a tényre, miszerint Harryt letartóztatták korábban, és hogy mindig olyan későn megy haza.
Azonban ehhez semmi köze sem volt.
Végül Niall házában aludt, megosztva egy ágyat Liammel, míg Zayn a kanapén volt. Megkérte Barbarát, hogy ne posztoljon róla képet az Instagramjára másnap reggel, mert nem akarta, hogy bárki is megtudja, hogy kimaradt éjszakára, főleg nem Eleanor és a szülei.
Louis nem aludt el könnyen akkor este; ébren feküdt az ő oldalán az ágyon, az estéjén gondolkozva. Teljes káosz volt.
És őszintén szólva, nem igazán bánta.

2 megjegyzés:

  1. Sziaa!
    Megérkeztem 😁 Már nagyon vártam az új részt! 😍 Kár, hogy csak 24 részes, de nem baj, a lényeg, hogy van mit olvasni, és még csak a 3. résznél tartunk 😁
    Huh ez a rész! Imádtaaam! Te jó ég! Nagyon tetszenek a rész előtti képek 😉😍
    Zayn flörtölt Liammel, de még mennyire!! És Liam coming outolt!! OMG!! Ziaaaaam, igen!!! Jdksnjsksksk Remélem őket is sokszor olvashatjuk, mert én imádom ezt a párost is! 😍
    Louis meg a nekem barátnőm van gondolatait nagyon bírom, mindig jót nevetek rajta 🤣😂
    Porcukor... Jó, itt durván felröhögtem 😂 Louis ne mááár 😅
    Amúgy bírom, hogy azonnal szólt, hogy neki van pénze, és hozta is nekik mindjárt, pedig nem gondoltam volna róla. De örülök, hogy nem annyira kis nyunyi 😁 és még ki is próbálta!! Ezt amúgy nem hittem volna, hogy megteszi, de hát Harry mindenre ráveszi, meg rá fogja venni gondolom 😜 nem csodálkozom rajta mondjuk...
    "Louis éppen ezt akarta tenni, de lefagyott, amikor Harry keze megfogta a tarkóját. Nem törték meg a szemkontaktust, amikor Harry lefelé irányította Louis fejét, és nem mozdította el a kezét, még akkor sem, amikor Louis befejezte a csík felszívását és visszaült." Jó ez nagyon ütött... Nekem máson járt az agyam, ahogy ezt olvastam 😅 Tisztára mitha... Szóval na... 😂 Szerintem érted amit mondani akarok 😅
    Annyira imádom olvasni Louis és Harry beszélgetéseit 😂 Ahh, és Harry megvillantotta a hasát 😍 Louis te kis mázlista 😜
    Az elmaradhatatlan üvegezés 😁 És persze, hogy pont akkor jönnek a zsaruk, mikor Larry smárolhatott volna... Ajj már, pedig kíváncsi lettem volna, hogy hogyan történt volna meg 😁 de nem baj, majd lesz itt még csók 😜
    Tök aranyos volt, hogy Louis azonnal ugrott, hogy kiváltsa Harryt. És tisztán látom Harry meglepődött arcát, na meg azt az önelégült vigyorát is 😁 Örülök, hogy Louis nem bánta meg az éjszakát mindezek ellenére! Menőbb, mint hittem, hogy lesz 😉😎
    Ahh, imádtaaam! Eszméletlen jó sztori!! Alig várom a jövő pénteket! Váááá!!
    Kösziii, szép hétvégét, puszi 😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Végre én is 😄 Hát igen, sajnáltam én is, de a fejezet hosszúsága kárpótolja az embert.
      Nekem is, mindig imádtam megnézni őket, mielőtt nekiestem volna a résznek 😀
      Én is szeretem őket, és annyit mondhatok, hogy lesz még róluk szó, nem is egyszer 😉
      Jaja, bírom, mikor ez a kifogása, közben meg nem is érdekli igazán xd Na, a porcukron kihaltam én is, ennyire ne legyen már naiv xd
      Igen, azért nem reménytelen eset szerencsére 😀 Azt én se gondoltam volna, azok után, hogy mennyire nem tetszett neki az ötlet, de ugye Harrynek ki tudna nemet mondani...
      Ezt így végigolvasva nekem is eszembe jutott más dolog is, úgyhogy megértem 😀
      Én is imádom, mindig úgy vártam, hogy végre csak róluk fordítsak, nagy formák 😀
      Így van, túl egyszerűen megtörtént volna a Larry csók, de igen, meglesz az hamarosan 😉
      Jaja, felelősnek érezte magát, bár ebben igaza is volt szerintem, úgyhogy jól tette, hogy kiszedte onnan Harryt. Igen, megkapta az izgalmat, amire vágyott 😀
      Örülök, hogy tetszett, pár nap és itt lesz az újabb rész.
      Köszönöm, remélem, jól telt a tiéd is 😊

      Törlés